«Я йду заради наших дітей, і сучасних, і ще ненароджених», — Дмитро Глазунов про участь у виборах по Луцьку

11 Червня 2019, 14:26
Дмитро Глазунов з дружиною Інною 3920
Дмитро Глазунов з дружиною Інною

8 червня, під час з'їзду, партія Ігоря Смешка «Сила і Честь» висунула голову благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитра Глазунова кандидатом в народні депутати по 22 округу, що в місті Луцьк.

У коментарі «Район.Луцьк» він розповів:

«Я йду в політику не заради депутатства, а заради реальних змін, заради наших дітей, і сучасних, і ненароджених, щоб вони побачили іншу, квітучу Україну. Тому, що так, як ми живемо, жити не можна. Радив би усім, перед тим як йти в політику, прочитати послання українського письменника Тараса Шевченка «І мертвим, і живим, і ненародженим» та книгу Ліни Костенко «Записки українського самашедшего». Там Ви знайдете відповіді на усі запитання, чому ми так живемо.

Ну і звичайно, радив би книгу «Борис Клімчук: Я - син волинської землі», видану фондом «Рідна Волинь», яка може слугувати навчальним посібником для молодих політиків і дипломатів, про те, як треба любити рідну землю незалежно від політичних розкладів».

Мій пріоритет – це здоров'я та безпека людей і духовне відродження нації. Деталі згодом».

Нагадаємо, під час з'їзду партії «Сила і Честь» у Києві, під час заключної промови голови партії Ігоря Смешка, Дмитро Глазунов від усієї волинської делегації, під бурхливі оплески залу, подарував лідеру копію ікони Холмської Чудотворної Богородиці і запросив усіх присутніх відвідати Музей Волинської ікони, в якому зберігається її оригінал.

«Нехай пресвята Богородиця благословить усіх нас на перемогу», — завершив виступ Дмитро Глазунов.

1

 

Ольга Холодна

 

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром