Лучанка позбулася 50 кілограмів

08 Вересня 2019, 10:58
Лучанка Вікторія Чміль схудла на 50 кілограмів 2513
Лучанка Вікторія Чміль схудла на 50 кілограмів

Лучанка Вероніка Чміль схудла на 50 кілограмів, а її донька допомагає іншим позбуватися зайвої ваги.

НАПОЛЕГЛИВІ ДІВЧАТА

Вероніку Чміль у спортклуб привела донька, яка хвилювалася, адже у мами була не тільки зайва вага, а й серйозні проблеми зі здоров’ям. Ольга Філюк розробила для жінки індивідуальну програму занять, порекомендувала, як харчуватися. Завдяки спільним зусиллям, а головне — неабиякій силі волі пані Вероніки, результати не забарилися. Зайві кілограми поступово почали танути, перші 10, 20 — легше, далі худнути ставало щораз складніше. Потім була участь у першому сезоні проєкту.

«Ольга набирала команду і попросила мене увійти до її складу, щоб дівчата, дивлячись на мене, мали більше впевненості у своїх силах. Перемогти я собі за мету не ставила. Головне, що нормалізувався тиск, перестали боліти суглоби й спина. Тому і далі продовжувала займатися. Працюю у кафе–магазині бухгалтером. Щоб більше рухатися, взяла за правило добиратися на роботу пішки — щоранку проходжу 3,5 кілометра. І харчуватися продовжую правильно, хоч іноді й хочеться чогось смачненького, калорійного. Але стараюся тримати себе в руках і у спортзал дороги не забула», – розповідала Вікторія Чміль

Зізналася, що самодисципліни вчиться у доньки, яка теж тренується в Ольги Філюк, занять не пропускає і зайвою грушечкою чи тістечком ніколи не спокуситься. Як скинула 17 кілограмів — так і тримає вагу стабільною. 

«Важливо, щоб учасниці стали краще почуватися, не нарікали на здоров’я, подобалися собі й заряджали бадьорістю оточуючих. Рада, що у моїй новій команді підібралися не менш наполегливі дівчата. Прикладом для всіх є пані Вероніка, яка за два роки позбулася загалом 50 кілограмів», — з гордістю каже Ольга Філюк

Ольга Філюк (у центрі) зі своєю новою командою
Ольга Філюк (у центрі) зі своєю новою командою

«За першими досягненнями — велика праця персональнї тренерки»

Учасниці проєкту: Ольга Дужик, Тетяна Євдокименко, Валентина Солованюк, Юлія Яворська, Руслана Волох, Таміла Дарчич, Тетяна Середюк, Тетяна Лубуцька. Тренерка каже, що, комплектуючи цю групу, не відбирала тих, у кого ожиріння високого ступеня. Хтось ставить за мету позбутися 15 зайвих кілограмів, а комусь і 5—10 видається добрим результатом. Важливо, щоб учасниці стали краще почуватися, не нарікали на здоров’я, подобалися собі й заряджали бадьорістю.

Проєкт передбачає як спільні, так і групові заняття, які дають змогу оцінити можливості подруг-суперниць, порівняти свої результати. Це мобілізовує. За першими досягненнями — велика праця персональнї тренерки, яка враховує індивідуальні особливості, стан здоров’я, фізичні можливості.

«Руслана Волох, наприклад, не тільки сама прагне бути у формі, а й дбає про гарне самопочуття всіх членів своєї родини. Приходить у спортклуб разом із чоловіком і трьома дітьми. До речі, глава сім’ї вже скинув 9 кілограмів. А Руслана вирішила взяти участь у проєкті, адже гуртом, як доводить досвід, худнути легше», — розповіла Ольга Філюк.

Директор СК «Плаза» Василь Петрищак, як і в попередні сезони, обіцяє нагородити переможниць проєкту абонементом на безкоштовні тримісячні заняття у фітнес–залі.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром