Інтернет підірвав сюжет про дерева-вбивці у Луцьку

15 Березня 2019, 11:37
3348

Більше восьми тисяч переглядів за три дні. Користувачів фейсбук «підірвав» сюжет 12 каналу про дерева-вбивці у Луцьку, який поширив у себе на сторінці голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов. Він звинуватив комунальників міста у злочинній недбалості, через яку могли загинути люди.

Зокрема,  мова йде про повалену під час буревію велетенську тополю на вулицю Кравчука, у якої торік комунальники міста пообрізали коріння, бо воно заважало класти бруківку. Дерево впало у місці масового скупчення людей. Саме цією доріжкою дітей ведуть у садочки, учні йдуть до школи, а дорослі на роботу. 

 «Якби дерево впало на годину раніше, без жертв би не обійшлося». Це щастя що дерево впало після 9 ранку, коли всі вже у садочках, школах і по роботах. А батькам потім що? Слухати «дитячий лепет» начальника управління житлово-комунального господарства і по сумісництву провідного фахівця в області дендрології  Юрія Крася про те, що корені йдуть вниз, а зрізані бокові не вплинули на падіння дерева, що причина може, що корені підмило чи вони слабкі? Ці коментарі не витримують жодної  критики. Ви ж і є причина!», – зазначив Дмитро Глазунов.

Користувачі соцмереж обурені такою позицією влади міста.

Нагадаємо, у вересні минулого року Дмитро Глазунов розмістив статтю і фото цієї тополі з обрізаним корінням і застерігав, що при буревії вона впаде. Однак, міська влада проігнорувала цю інформацію. Днями воно таки впало. 

Поруч знаходяться схожі тополі з такими ж обрізаними коренями.

«Дерева-вбивці – це небезпека для лучан. Як довго лучани будуть перебувати в небезпеці?», – таким запитанням знову застерігає голова благодійного фонду Рідна Волинь Дмитро Глазунов міську владу. 

«Пошкоджені дерева необхідно знести, адже безпека і здоров»я лучан повинні бути у приорітеті керівництва містом», – додає він.

Нагадаємо, що в резутаті падіння дерев 10 березня цього року загинули 11-річна дівчинка у Вінниці і 29- річна жінка на Одещині. 

ЩОБ ПЕРЕГЛЯНУТИ СЮЖЕТ, НАТИСНІТЬ ТУТ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром