«Після гола не знав, куди бігти», - гравець «Волині» про першу перемогу сезону

15 Серпня 2017, 17:21
Роман Степанов - у центрі 5983
Роман Степанов - у центрі

Досвідчений Роман Степанов розповів, які емоції відчував після дебютного забитого м’яча у Першій лізі чемпіонату України у складі рідного клубу.

Нагадаємо, учора, 14 серпня,  «Волинь» здобула першу «вікторію» цього сезону. А початок перемозі луцького клубу над «Черкаським Дніпром» поклав саме гол 31-річного Романа Степанова, який на 35-й хвилині влучно вдарив головою після подачі кутового.

«Емоції навряд чи можна було передати словами. Одразу після гола я побіг кудись аж за ворота: так, що навіть партнери по команді не одразу зрозуміли. А я просто вже й не знав, як радіти у таких випадках», - поділився враженнями гравець, який уже чотири останні роки грав у обласному чемпіонаті на аматорському рівні.

Сліж відзначити, що й грати за останню аматорську команду – «ЛСТМ» - у новому році Роман Степанов припинив, зосередившись на тренерській діяльності (досвідчений футболіст разом з Альбертом Мікояном тренує дитячу команду «Волині» у віковій групі 14 років). Можна лише уявити, з яким подивом уже старший чоловік з двома дітьми сприйняв пропозицію допомогти рідній команді у непростій ситуації. «Звичайно ж, я сумнівався, адже фізична форма уже давно не та – без практики навіть на аматорському рівні», - згадав сам футболіст.

Утім, рішення уже було прийняте, і після лише двох днів тренувань із командою Роман Степанов та ще один досвідчений гравець, який уже давно виступає в аматорах та тренує дітей – Олександр Неделюк – уже захищали червоно-білі кольори у поєдинку з «Жемчужиною». Степанов тоді вийшов на поле на другий тайм і за рахунку 1:2 міг врятувати матч. На жаль, тоді його удар головою після подачі з кутового просвистів за лічені сантиметри від бокової стійки. «Розчаруванню, звичайно, не було меж, адже після двох днів тренувань з командою гол у першому матчі був би фантастичним поверненням», - не приховував тих відчуттів новий-старий гравець «Волині».

Утім, доля повернулася до досвідченого футболіста правильним боком – в останньому матчі він забив такий потрібний перший гол у грі та поклав початок переможному результату, який став першим у сезоні. Роман Степанов відзначає – це неабияке досягнення, зважаючи на те, що з командою він не тренується навіть двох тижнів. «Ми з Олександром Неделюком не проходили з партнерами по клубу підготовчі збори, тож не дивно, що зараз ще не ті фізичні кондиції та командна взаємодія. Утім, зараз цей процес налагоджується і ми також ділимося з юними гравцями власним досвідом», - розповів «новоспечений» «Хрестоносець».

Згідно з рішенням клубу, зараз Роман Степанов призупинив роботу з дитячою командою: тільки тренування, підтягування фізичних кондицій до норми та хороша порція відпочинку між заняттями. «Іронія долі – саме мої хлопці з початку сезону подають м’ячі під час домашніх матчів на «Авангарді». Тепер вони мають змогу побачити свого тренера у грі. Перед останнім матчем вони запитували, коли ж я заб’ю гол. Я відповів – коли вони чудово подаватимуть м’ячі. Виходить – з обов’язками підопічні впоралися», - жартівливо підсумував тренер талановитої дітвори.

Новий форвард «Волині» зізнався – прямісінько перед грою з футболістами серйозно порозмовляв його хороший товариш та головний тренер лучан Ярослав Комзюк. «Він просив нас налаштуватися на гру, як ніколи, адже нам потрібна була ця перемога кров з носа», - розповів він. Гравці не підвели та здобули результат. А вболівальники – чекають нових успіхів від команди та голів від Романа Степанова. Зможемо?
 

Коментарі
15 Серпня 2017, 21:09
Молодець Романе, допоможи Волині в наступних іграх, нехай молодь відчує досвід і бажання провідних майстрів волинського футболу.
17 Серпня 2017, 01:30
Може хоч з тобою у Волині будуть шанси на хорошу гру...
18 Серпня 2017, 10:17
Дуже приємно за Романа. Забивний форвард початку 2000 років за юнацьку,ЧЕМПІОНСЬКУ команду Мікояна .Удачі Тобі і побільше забитих голів !!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром