«ВОЛИНЬ-АВТО» розпочало приймати замовлення на найдоступніший гібридний кросовер в Україні

23 Грудня 2016, 18:06
2736

Починаючи з 19 грудня шанувальники високотехнологічних автомобілів можуть стати одними з перших українських власників інноваційного та надзвичайно економічного кросовера Kia Niro, оснащеного гібридною силовою установкою. Ціни на довгоочікувану новинку починаються з відмітки 642 000 грн.*

Кросовери Kia Niro з першої поставки з’являться в салонах офіційних дилерів на початку 2017 року, але найнадійніший спосіб гарантовано стати одним з перших власників – зробити попередню оплату, оскільки кількість автомобілів лімітована.

Niro, який належить до категорії компактних кросоверів, спроектовано на основі абсолютно нової платформи корпорації Kia Motors, створеної спеціально для «зелених автомобілів».

Кросовер отримав привабливу «зовнішність» із незмінним фірмовим «Носом тигра», при цьому дизайнери не йшли на компроміси, створивши одночасно стрімкий, практичний та аеродинамічно довершений автомобіль із коефіцієнтом фронтального спротиву, що дорівнює лише 0,29.

Але головні секрети Niro приховані всередині, адже автомобіль має два серця – бензиновий двигун з робочим об’ємом 1,6 літри (105 к.с.) та електромотор, що видає 32 кВт. Сумарна потужність силової установки складає 141 к.с., забезпечуючи автомобілю не тільки чудову динаміку розгону, але й надзвичайно високу економічність. Витрата пального у змішаному циклі складає від 3,8 л/100км**.  Стартує кросовер, використовуючи лише електричний мотор. Під час розгону обидва двигуни працюють одночасно, а в процесі гальмування енергія повертається у батарею завдяки системі рекуперації. Обертальний момент передається на передні колеса через 6-ступеневу роботизовану КПП DCT (Ді-Сі-Ті) з подвійним зчепленням.

В Україні Kia Niro є чи не найдоступнішим гібридним кросовером, адже стартова версія 1,6 DCT Comfort (Ді-Сі-Ті Комфорт) пропонується за 642 000 грн.* За цю суму власник отримує автомобіль, оснащений комплексом систем безпеки, який включає 7 подушок безпеки, дискові гальма всіх коліс, електронну систему стабілізації руху, антиблокувальну систему гальм, системи допомоги при русі з гори/угору та спостереження за рухом у полосі.

Комфорт забезпечують склопідйомники всіх дверей, підігрів передніх сидінь, керма та бічних дзеркал, двозонний клімат-контроль із функцією автоматичної боротьби із запотіванням лобового скла, круіз-контроль, система вибору режимів роботи двигуна і трансмісії, контроль тиску у шинах. За розваги відповідає аудіосистема із 5-дюймовим кольоровим дисплеєм, Bluetooth, програвачем компакт-дисків з підтримкою MP3 (Ем-Пі Три) та роз’ємами для підключення портативних пристроїв.

На щабель вище стоїть версія Business (Бізнес), на яку встановлено ціну 711 760 грн.* Покупці Niro у цьому виконанні на додачу до обладнання, яке пропонується у стартовій комплектації, отримають датчик дощу, підігрів задніх сидінь, електрорегулювання водійського сидіння, розетка для задніх пасажирів із перетворювачем напруги на 220В, панель приладів Supervision (Супервіжн), комбінований салон, виконаний зі шкіри та тканини, ксенонові фари головного світла, заводське тонування вікон, навігаційну мультимедійну систему із 7-дюймовим дисплеєм на центральній консолі, камеру заднього огляду із функцією підказок. Завжди залишатися на зв’язку дозволить бездротовий зарядний пристрій для смартфонів.

Найбільш насиченим оснащенням може похизуватися Kia Niro у комплектації Prestige (Престиж) за 793 600 грн*. Її відрізняє наявність системи автоматичного екстреного гальмування AEB (Ей-І-Бі), здатної розпізнавати не тільки автомобілі, але й пішоходів, системи моніторингу сліпих зон, електрорегулювання водійського сидіння з пам’яттю, адаптивного круїз-контролю. Салон Niro у виконанні Prestige (Престиж) оздоблено шкірою, передні сидіння, на додачу до підігріву, мають ще й вентиляцію. Мультимедійна навігаційна система має 8-дюймовіий кольоровий дисплей та може синхронізуватися зі смартфонами завдяки Apple Car Play (Епл Кар Плей) та Android Auto (Андроід Авто), а за відтворення музики відповідає преміальна аудіосистема JBL (Джей-Бі-Ель).

Економічний міський кросовер Kia Niro подолав майже 6 000 кілометрів між Лос-Анджелесом та Нью-Йорком, витративши лише трохи більше 4 баків пального. Цей рекорд було зареєстровано всесвітньо відомою «Книгою рекордів Гіннеса».

Прибувши до міської адміністрації Нью-Йорка (New York City Hall), кросовер Kia Niro офіційно потрапив до «Книги рекордів Гіннеса» завдяки найменшій витраті пального, продемонстрованій гібридним автомобілем під час подорожі від одного узбережжя США до іншого. На одному літрі пального Niro подолав 32,6 кілометра (або 76,6 миль на одному галоні).

Kia Niro у версії для північноамериканського ринку з екіпажем у складі двох осіб проїхав 3 715 миль або 5 979 кілометрів від адміністративного центру Лос-Анджелеса до центральної частини Нью-Йорка, витративши 183,6 літрів бензину (48,5 галонів), або трохи більше 4 повних баків пального.

Організатори рекордного заїзду особливо підкреслюють, що автомобіль мав повністю стандартне виконання і жодним чином не модифікувався для встановлення рекорду.

Нагадаємо, що Niro є першим кросовером бренду Kia, який отримав гібридну силову установку. Завдяки поєднанню зусиль бензинового двигуна об’ємом 1,6 літра та електромотора, сумарна потужність кросовера складає 141 к.с.

Прагнення досягти вражаючої економічності не завадило дизайнерам Kia створити по-справжньому привабливий автомобіль з просторим салоном. Зовнішність Niro виконано у стилі, притаманному «старшим» моделям Sportage та Sorento, при цьому коефіцієнт фронтального спротиву складає лише 0,29!

Kia Niro є, без сумніву, найбільш високотехнологічною моделлю бренда, адже окрім гібридної силової установки міський кросовер отримав комплекс систем допомоги водієві Drive Wise, що серед іншого включає систему екстреного автоматичного гальмування, моніторингу сліпих зон, утримання автомобіля у полосі руху, інтелектуальний круїз-контроль та інші.

Kia Niro вже користується високою популярністю у Європі.

 

Дізнайтеся більше про новий кросовер-гібрид Kia Niro на сторінці http://volyn-avto.ukravto.ua/ua/catalog/tm-4/model-267/description та звертайтеся до «ВОЛИНЬ-АВТО» (м. Луцьк, вул. Рівненська, 145) щодо оформлення попереднього замовлення.

Тел.: (095) 262-70-07; (067) 550-48-84

*Ціни наведено включно з ПДВ станом від 19.12.2016 р. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

**Дані щодо витрати пального надані виробником Kia Motors Corporation.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром