День студента: де і за скільки «гульнути»

16 Листопада 2015, 14:49
4812

Уже зовсім скоро луцька молодь відзначатиме своє професійне свято – Міжнародний День студента. Саме тому кореспондент Район.Луцьк прогулявся закладами міста та дізнався, як і за скільки варто його відгуляти.

Можна виокремити три варіанти святкування Дня студента 17 листопада: по-перше, повеселитися в одному з нічних клубів міста; по-друге, зайнятися активним відпочинком, спортивними розвагами; по-третє, поспілкуватися у колі рідних та друзів у затишній обстановці.

Весело

Один з найпопулярніших нічних клубів міста «Opera dance club» пропонує святкову програму:

– ексклюзивний гість LEDDJ REVOLIUM зі своїм лед-шоу;

– найкращі DJ's Волині DJ Pavel Lee DJ Bolshoi та МС MARTIN;

– неперевершені "SEXY STYLE" зі своїм Фрікшоу-шоу;

– подарунки від OPERA DANCE CLUB.

Вхід для жінок до 23:00 – вільний. Мінімальне замовлення зі столика, залежно від розташування 300, 500 гривень або відсутнє. Ціни на алкоголь варіюють від 29 гривень за коктейль до 140 гривень за пляшку горілки чи ігристого вина. Закуски у закладі вартують в середньому 33-175 грн. Є й також дорожчі позиції.

Сусід «Опери» – «Skybar» також «не пасе задніх». У День студента у закладі діятиме спеціальне барне меню. Гостей розважатимуть діджеї. Ціни на алкоголь 27 – 75 грн. за коктейлі, горілка – від 130 грн. за пляшку, ігристі вина в середньому 150-240 грн..

Організатори вечірки не забули попіклуватися й про закуски. Їхня ціна – від 34 до 138 грн. Вхід – вільний.

Dj Cafe «Ring» не створював окремої святкової програми, проте у них діють постійні акції протягом тижня. Зокрема у вівторок, 17 листопада, діятиме знижка у 50% на кальян. Щодо цін на алкоголь, то вони різноманітні: горілка – 100-350 грн. за пляшку, ігристі вина – в середньому 150 грн.

Результати/наслідки: яскраві спогади, втома ніг після запальних танців, ранкове похмілля, вихідні дзвінки колишньому (колишній), фото-компромати на себе та друзів.

 

Активно

Святкування Дня студента у Луцьку не обмежується відвідинами нічних клубів. Любителям активного відпочинку точно сподобається похід на ролики.

У ТРЦ «Порт City» ця послуга коштує 45 грн. в будній день, у вихідні 45 грн. до 14:00, а потім – по 55 грн. Кататися можна до закриття закладу.

Катання на роликах у «AdrenalinCity» обійдеться у 20 грн. у будній день, 30 грн. у вихідні. Час катання також безлімітний.

Невдовзі зима, отже ковзани також стають актуальними. Ковзанка «Снігова королева» пропонує прокат ковзанів різних розмірів та послуги інструктора. 45 хвилин на льоду з урахуванням прокату ковзанів обійдуться у 20 грн. до 17:00 та 25 грн. після 17:00 у будні та 40 грн. – у вихідні.

Результати/наслідки: нові емоції, хобі, синці від падінь, викид адреналіну в кров.

 

Затишно

Для тих студентів, які планують святкувати вдома, є чудова ідея. Вони можуть замовити їжу, не виходячи з оселі. Доставка піци зможе втамувати голод найвибагливіших молодих людей.

Піцерія «Presto Pizza» пропонує цю послугу за 5 грн.. Ціни на піцу середнього розміру коливаються від 39 до 99 грн.

У піцерії «SoloPizza» доставка коштує 10 грн., при замовленні на суму 100 грн. доставка безкоштовна. Піца вартує в середньому 34-99 грн.

Результати/наслідки: нагода прибрати вдома, перелякані домашні улюбленці, тепла атмосфера, душевні розмови.

Одне слово, відпочити є де. Головне, щоб була весела компанія. Вдалого святкування, студенти!

Тему досліджувала Ольга ЗЕЙЛИК

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром