Історії кохання на луцькому заводі «Кромберг енд Шуберт»

15 Лютого 2019, 18:45
5589

До весни - ще цілих два тижні. Та є особливий зимовий день, коли вулиці міста рясніють квітами, кольоровими кульками і щасливими обличчями закоханих. Поки одні вважають, що День Валентина - це свято для закоханих підлітків, інші  – роблять сюрпризи своїм коханим.

Потішити своїх працівників вирішили і у компанії «Кромберг енд Шуберт». 14 лютого там влаштували справжнє свято. Напередодні запустили акцію «Таємна пошта освідчень»: закохані писали одне одному валентинки й кидали у спеціальний бокс. А потім Купідон роздавав листівки адресатам, — пише Перший.

Були серед учасників такого дійства і вже одружені пари (таких на заводі – не одна і не дві). А були й приємні несподіванки. І – хочеться вірити – початок нових стосунків. 

Хтось із працівників зізнається – чекав і отримав валентку від коханого, а інші – що листівка стала справжнім сюрпризом. У декого таке освідчення викликало сльози радощів. 

Також на заводі встановили святкову фотозону і інстабудку. Всього кілька хвилин – і можна було отримати готову роздруковану світлину. Така розвага викликала справжній ажіотаж - у перервах чи не кожен працівник встиг зробити тематичний знімок.

Фото друкуються за лічені хвилини!
Фото друкуються за лічені хвилини!

Знайти закоханих на підприємстві, де працює близько 6 тисяч людей, - справа непроста. Таких там сотні, але жодних любощів на робочому місці. Ба більше - декому доводиться навіть знімати обручки у робочий час через специфіку завдань.

Закохані зізнаються: бачаться у перервах чи на обіді, а в робочий час встигають лише перекинутися ніжними поглядами. 

«Ми переконані, що робота має бути гармонійною частиною життя людини і зовсім не обов’язково «залишати свої серця за прохідною». Щасливі люди працюють з натхненням. І наша корпоративна культура спрямована на те, щоб працівники сприймали роботу в тому числі і як самовираження, частину свого соціального життя, спосіб реалізації своїх талантів», - розповіла заступниця начальника відділу з управління персоналом підприємства «Кромберг енд Шуберт» Наталія Лисакевич.

«Перший» дізнався про історії щасливого кохання на «Кромберг енд Шуберт», аби розповісти про них усім. 

Анатолій та Алла Самойдюки

Вони на заводі – з моменту його відкриття у 2005-му, а в парі - близько 30 років. Познайомилися у студентські роки, з тих пір - не розлучаються ні вдома, ні на роботі. Колись разом працювали артистами симфонічного оркестру, потім переїхали до Луцька, де саме починав роботу «Кромберг енд Шуберт». Удвох заповнили анкети, удвох прийшли працювати.

«Наші робочі місця далеко одне від одного, маємо можливість обмінюватися хіба поглядами», - зізнається Анатолій.

Крім роботи пара має й інші спільні заняття, головне з яких - виховання трьох донечок.

Вікторія та Ярослав Калюжні

Сьогодні Вікторія на заводі сама - чоловік поїхав у відрядження аж у Мексику. Пара познайомилася прямо за роботою. Ярослав працює на заводі близько 5 років, його дружина - на рік менше.

«Спочатку він мені не дуже сподобався, якщо чесно. А от я йому дуже! Ярослав довго до мене залицявся перед тим як почув «так». Пам’ятаю, як вперше приніс мені троянди на роботу, ми тоді ще не зустрічалися. Я була в шоці! А потім то часто носив і квіти, і м’які іграшки», - розповідає Вікторія.

Дівчина поділилася, що працюють вони з чоловіком у різних приміщеннях, тож на роботі не бачаться взагалі. Але проводять багато часу разом у позаробочи час - люблять гуляти містом, ходити в кіно.

Віктор та Софія Домовєсови

Ця пара теж познайомилася прямо на «Кромберг енд Шуберт», де працювали пліч-о-пліч.

«Дружина працює 12 років, а я - 9. Зустрілися на лінії, де обоє працювали, почали спілкуватися. За трохи почали зустрічатися, через 1,5 року одружилися», - ділиться Віктор.

Він сьогодні на роботі без дружини - вона захворіла. А часто пара виходить з дому і повертається разом - якщо робочі зміни співпадають.

«Мені працювати разом дуже подобається. Люблю, коли дружина поряд», - зізнається Віктор.

Він додав, що пара виховує 4-річну донечку Камілу. Поки батьки на роботі, дивитися за малечею допомагають бабуся й дідусь.










1

1



1







Коментарі
16 Лютого 2019, 17:32
Пани кріпосних порадували :)
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024