Вдові загиблого при виконанні завдання майора міліції допомогли небайдужі

08 Жовтня 2018, 08:00
6433

Вдова і пенсіонер Нарольська Маргарита Олексіївна має непросту долю. Чоловік - майор міліції, слідчий Нарольський Степан Федорович - загинув при виконанні службових обов'язків у 1993 році. У 2016 похоронила сина, у якого був страшний діагноз.

Так трапилось, що у 2015 жінка зламала ногу і необхідно було міняти кульшовий суглоб. Оскільки живе на пенсію, коштів на протез не було. Майже 2 роки провела у ліжку, пересувалась на костилях. Маргарита Олексіївна зверталася про допомогу в різні інстанції, до поліції, стояла на черзі пару років на суглоб.

У газеті прочитала про голову благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Глазунова Дмитра Борисовича, підполковника запасу СБУ, який допоміг з операцією хлопчику, що мріє стати поліцейським. Колись він допоміг і  її сину на лікування. Та пошкандибала на костилях просити хоч якусь допомогу.

Дмитро Глазунов: «Історія вражаюча. Я вирішив допомогти та звернувся до заступника начальника управління охорони здоров'я ОДА Грицюка Івана Петровича, співзасновника нашого ВОГО «ВОЛК». Він допоміг віднайти необхідний суглоб безкоштовно, а згодом жінку успішно прооперували хірурги обласної клінічної лікарні. 12 жовтня виповнюється  рік, як передчасно відійшов у вічність Грицюк І.П. Часто згадую його лише добрим словом і вдячністю. Багато було зроблено хороших справ для людей спільно.

«А щодо Маргарити Олексіївни, то я нічого особливого не зробив, просто ми не пройшов повз її розпач і біль.  Схожі проблеми у власній сім»ї – мама інвалід 1 групи. За таких людей повинна дбати держава! Ми ж не можемо змінити «систему» вцілому, але ми можемо полегшити життя людям з додатковими потребами».

«В той же час інвалід, вдова загиблого при виконанні службових обов»язків правоохоронця проживає в жахливих умовах. Півроку тому буревієм пошкоджено дах старого будинку, він протікає, вбиральня на вулиці, вода лише холодна. Тому я особисто звернусь до керівництва поліції  про допомогу цій жінці».

Маргарита Нарольська: «Сьогодні я можу ходити. Я щиро вдячна голові «Рідної Волині» і «ВОЛК» Дмитру Глазунову за допомогу. Він справжній офіцер. І цим все сказано».

5
Маргарита Нарольська та Дмитро Глазунов
Маргарита Нарольська та Дмитро Глазунов

 

Коментарі
08 Жовтня 2018, 11:16
Молодець!!!
10 Жовтня 2018, 05:33
То це може той перець що мутить з лікарняними грошима по чиїх кишенях зникають добровільні благодійні внески
17 Жовтня 2018, 22:04
Глазунов не збирає благодійні внески, цим займається Муніципальна лікарняна каса Федора Кошеля
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром