Поліські джунглі

07 Серпня 2018, 19:00
Поліські джунглі, Шацький район, Світязь 1515
Поліські джунглі, Шацький район, Світязь

Ще однією захоплюючою екскурсією, якою можна урізноманітнити свій відпочинок на Світязі, є байдаркова подорож "Поліські джунглі". Хто сказав, що потрібно цілими днями валятися на пляжі для придбання рівного загару? Для цього вистачить всього декількох днів, а далі ви можете отримати масу позитивних емоцій і вражень, а також забити карти пам'яті фотографіями вщерть.

Байдаркова подорож Поліські джунглі

Маршрут проходить по вузьких каналах, що з'єднують озера Перемут та Світязь. Тут ви відчуєте себе в самому центрі справжніх джунглів. Гілки дерев спускаються до води, дивовижні птахи в'ють свої гнізда, і маса живності живе своїм звичним життям, на яку не вплинула присутність людини. Такий яскравий відпочинок на озері Світязь стане темою для оповідань в компанії затишними й трохи сумними осінніми вечорами. Виділіть всього чотири години власного часу на "Поліські джунглі", і ви ні на хвилину не пошкодуєте про це. Вже на базі, сидячи в альтанці, ви все ще будете перебувати під враженнями від такої пригоди!

Як бачите, відпочинок на Світязі досить різноманітний, і він не поступиться ні в чому морському. Крики чайок міняємо на диких качок, водень на гліцерин, а один гарний настрій на інший. Мало того, вас чекає на озері куди більше розваг і яскравих відчуттів. Для того, щоб переконатися в цьому, немає потреби нічим ризикувати. Поїздка на Світязь коштуватиме дуже скромну суму грошей і гарантовано принесе масу задоволень. Адже сезон вже почався, і все, що потрібно для того, щоб потрапити в казку - лише набрати номер телефону.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром