Повноцінний та здоровий відпочинок на Світязі

14 Серпня 2018, 21:00
о.Світязь Україна 1731
о.Світязь Україна

Чистота та екологічність Світязя

Відпочинок для кожної людини відіграє дуже важливу роль, а саме: відновлює сили й підвищує можливості. Відпочинок на Світязі - це чудовий спосіб відволіктися від міської метушні та осягнути природну красу кришталево чистої води.

Світязь розташований в Україні, в екологічно чистих районах Волинської області. Всім бажаючим відкриваються незабутні та чудові лісові краєвиди, наповнені чистим повітрям. Навіть розвинена відпочинкова інфраструктура не надто контрастує із первісною красою та чистотою Світязя.

Озеро Світязь

Житло, розваги та ціни

Відпочинок на Світязі - це різні бази відпочинку, пансіонати, нічні клуби, бари й ресторани. Місцеві жителі пропонують безліч послуг, від тимчасового житла до незабутнього полювання або риболовлі. Розваги та відпочинок можна поєднувати з легкістю всім бажаючим.

Велика кількість атракціонів і послуг збільшує насолоду від відпочинку. Сьогодні відпочивати на Світязі доступно всім бажаючим. Оптимальні ціни на житло і розваги доступні всім без винятку. Дуже популярна риболовля: риби в озері величезна кількість.

Унікальність найглибшого озера України

Унікальність озера Світязь полягає в тому, що воно вважається найглибшим озером України. Разом з тим Світязь має мілку берегову смугу. Поступове поглиблення берега дає можливості для безпечних розваг на воді як дорослим, так і дітям.

Карстове Озеро входить у Шацький заповідник і захищене законом. Незважаючи на великий потік туристів і відпочиваючих, озеро завжди чисте і прозоре. Місцева влада бореться за чистоту та штрафує порушників. Світязь - це візитна картка Волині, тому всі люди дбають про чистоту та порядку на території заповідника.

Шацькі озера

Цікаві факти про Світязь

  • Воду з озера колись возили до Варшави, де продавали місцевій прекрасній половині людства. Такі ванни вкрай сприятливо впливали на шкіру, позбавляючи від проблем. Так що, виходить, відпочинок на Світязі нічим не гірший, ніж на європейських SPA курортах.
  • З великої висоти обриси озера чимось нагадують мамонта, який відпочиває посеред незайманого лісу.
  • Павло Тутковський знайшов найглибшу точку озера й довів, що величезні кам'яні валуни, які можна спостерігати на берегах, потрапили сюди разом з неймовірною за своїми розмірами брилою льоду зі Скандинавських гір!
  • Світязь отримує воду з підземних джерел і опадів. В нього не впадає жодна річка, що вкрай дивно для природного водоймища.
  • Вода з озера придатна для вживання без кип'ятіння, завдяки високому вмісту срібла, яке вбиває всіх бактерій.

Джерело: https://nester-house.com.ua

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром