Відпочинок на Світязі, найглибшому озері України.

20 Вересня 2018, 00:00
Світязь - найглибше озері України 2555
Світязь - найглибше озері України

Озеро Світязь

Шацькі озера – це перлина Волині. Відпочинок на Світязі, найглибшому озері України, залишає лише позитивні спогади. Оточене соснами, воно з першого погляду зачаровує своїми кришталево чистими блакитними водами. Тому якщо ви віддаєте перевагу відпочинку на природі, біля озера Світязь вам буде максимально затишно та комфортно як влітку, так і взимку. Які ж переваги має відпочинок на озері Світязь?

Чистота та екологічність

Світязь - це найкраще місце для сімейного відпочинку. Кришталева вода, чисте повітря, ароматні хвойні ліси – все це приваблює людей, які із задоволенням приїжджають сюди зі своїми дітьми.

1
Плямистий олень у Шацькому національному природному парку
Плямистий олень у Шацькому національному природному парку

Активний відпочинок

Той, хто захоплюється рибалкою, повинен неодмінно поїхати на озеро Світязь. Відпочинок на водоймі включає захопливий лов риби в літній та зимовий час. Тут водиться така риба як окунь, судак, щука, лящ, вугор і окунь. Серед інших видів активного відпочинку пропонується катання на човнах та катамаранах, конні прогулянки.

1
Прогулка на яхті на Світязі
Прогулка на яхті на Світязі

Доступні ціни

Ціни на відпочинок на Світязі доступні для людей з різним достатком. Свої послуги тут пропонують готелі, бази відпочинку, пансіонати, тому зняти житло можна без будь-яких проблем. Відпочиваючим пропонуються номери з кондиціонерами і індивідуальними санвузлами та бюджетні номери зі зручностями, розташованими на території. Вартість проживання залежить від комфортабельності житла, наявності харчування, близькості до водойми. Також можна орендувати котедж із басейном, будиночок на озері Світязь або житло, яке знаходиться в приватному секторі.

Якщо до відпустки ще далеко, ви завжди можете вирватися із галасливого мегаполісу на уік-енд завдяки регулярним турам вихідного дня, які пропонуються.

Світязь привертає увагу безлічі відпочиваючих не тільки з України, а й з сусідніх країн, тому якщо ви маєте можливість відвідати це прекрасне місце, не зволікайте!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром