«У Луцьку на медичних оглядах школярів побудували скандальний бізнес», — Дмитро Глазунов

17 Вересня 2018, 10:33
Дмитро Глазунов 4026
Дмитро Глазунов

«Елегантну» оборудку вчергове придумав екс-начальник управління охорони здоров'я Луцької міської ради, керівник благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса» Федір Кошель (займається збором «благодійних внесків» в закладах охорони здоров'я Луцька).

Цього разу вирішили заробити на обов’язкових щорічних медичних оглядах школярів і дошкільнят. Зокрема, прикриваючись недофінансуванням медичної галузі,  вирішили брати «благодійний внесок» за картку обстеженння 5 грн, собівартісь якої копійки. Сума для сім'ї школяра ніби незначна, але якщо порахувати кількість учнів 27 шкіл та дошкільнят із 41 ДНЗ обласного центру, то вийде чимала сума.

А куди будуть спрямовані ці кошти невідомо. Напевне знову спостерігатимемо, що за «благодійні внески» купують автомобіль для Ф. Кошеля, мобільний телефон за тисячу доларів, новорічні гірлянди, квіти тощо. Людям же розкажуть, що без «благодійних внесків» не обійтись. Але чи має це все оплачувати громада міста?

З таким станом речей миритися не можна, однак наразі немає до кого апелювати, тому що ситуація в місті така, що одні чиновники не хочуть нічого змінювати на краще, інші - не можуть, бо не компетентні. Ми з однодумцями готові до позитивних зрушень, зокрема в освіті і медицині Луцька. А по справі «Муніципальної лікарняної каси» і Федора Кошеля буде ініційоване детальне публічне розслідування. Подробиці згодом.

Повідомив голова благодійного фонду "Рідна Волинь" і ВОГО "ВОЛК" Дмитро Глазунов

1

 

Коментарі
18 Вересня 2018, 01:41
Федір Кошель ця сука разом з групою злочинців засновників та учасників продає в міській лікарні в аптеці своїй неякісні ліки особливо дороги антибіотики,відпускають ліки без рецептів по бумашках,тому ніякої відповідальності упаковки італійські або угорські або польські а ліки для африканців прострочені і браковані.Іногородні або ті що хочуть пролікуватися проплачують в цю клятву благодійну муніципальну касу 250 гривень кожний.А використанню всієї техніки проплачується готівкою цим сатаністам.приблизно 7 000 000 на місяць готівки лівака,якщо порахувати що черга запис за 3 три місяця наперед.Приватна лікарня менше заробляє чим ця комунальна трупарня.
18 Вересня 2018, 01:51
Навіть я менше хапаю
18 Вересня 2018, 15:16
Але й падлюча брехлива морда
18 Вересня 2018, 21:17
Падли брехливі Кошель і кампанія грабують людей. Ми платили за дітей один в перший клас, другий в третій.
20 Вересня 2018, 03:11
А ДЕ ВОНИ РОБЛЯТЬ ЛІВІ ЛІКИ з крейди
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром