Топ-5 місць у Луцьку, де можна покататися на гіроборді

07 Серпня 2017, 23:40
5231 Джерело: http://soveti.com.ua

Рейтинг кращих місць для катань на гіробордах полегшить життя містянам, які бажають драйвово відпочити та отримати масу задоволення.

Відповідний рейтинг опублікували на сторінці GyroBoard Luck у Facebook.

Отож дізнавайтесь про місця, де можна покататись на гіроборді в місті так, щоб нічого не заважало насолоджуватись поїздкою.

1. Спортивний майданчиком школи №5

Майданчик знаходиться на проспекті Перемоги. Ця територія вражає своїми рівними прорезининими доріжками, які переплітаються з доволі якісним асфальтом, спокоєм, який тут царює і дозволяє кататись як досвідченим гіробордистам, так і новачкам, які лише підкорюють цей вид смарттранспорту. Недарма вже декілька років підряд тут відбуваються змагання з пожежно-прикладного спорту, збираючи учасників зі всієї України.


 

2. Територія торгово-розважального комплексу СітіПарк

Комплекс знаходиться на проспекті Волі поруч з Dj Cafe Ring. Чудові асфальтовані доріжки міксуються з м'якою бруківкою, тим самим створюючи комфортні умови катання на гіроборді.

3. Територія оновленого «Променя»

Нова широка бруківка повністю підходить для катання гіроборді. Не зволікайте протестувати цю локацю.



 

4. Відреставровані тротуари, де є велосипедні доріжки

Такі є на проспекті Волі, проспекті Соборності та проспекті Молоді. Хоча на цих вулицях не дуже зручні з'єднання між тротуарами (перед ними мусиш зупинитись та перенести гіроборд й тут в основному людно), але все ж таки гарний краєвид рідних вулиць все компенсує.


 

5. Шкільне подвір'я або хороший майданчик у дворі

Для таких «покатушок» прекрасно підходить великий та широкий двір з рівненькими доріжками на Київському майдані та територія біля Обласної ради, а також майданчики шкіл №21, №10, №19 та № 15.


 

Коментарі
12 Серпня 2017, 02:57
хоть дітям не купуйте, хай бігають,а то дожились, що в школі на фізкультурі вже нормативів немає
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром