Новини року: ТОП-10 найрейтинговіших публікацій на Район.Луцьк

06 Червня 2017, 19:22
2485

Редакція Район.Луцьк 6 червня святкує не тільки професійне свято – День журналіста, а й День народження. 6 червня 2015 року наше видання запрацювало онлайн і з цього часу щодня без вихідних висвітлює життя Луцька і Луцького району.

«Район.Луцьк» – це видання про життя міста. Його побут. Його атмосферу. Його контекст. Його минуле і теперішнє. Про життя людей у місті, їхні свята і проблеми. Журналісти «Район.Луцьк» завжди там, де люди, саме у цьому фішка інформаційного ресурсу. Наш девіз: «Тримайте руку на пульсі міста!».

Але Район.Луцьк – це не одиноке ЗМІ. Ми працюємо у когорті гіперлокальних видань мережі Район.in.ua. Зараз їх є 10 (Район.Рожище, Район.Камінь-Каширський, Район.Любомль, Район.Шацьк, Район.Горохів, Район.Ковель, Район.Ківерці, Район.Володимир-Волинський, Район.Острог), але на старті ще кілька нових видань.

Читайте також: ЛУЦЬК ПРИВІТНИЙ. ВИДАННЯ «РАЙОН.ЛУЦЬК»

До другої річниці роботи Район.Луцьк ми зібрали десятку найпопулярніших новин на сайті, що вийшли з 6 червня 2016 року по 6 червня 2017 року, та кількість їх переглядів.

Волі: на «зебрі» збили жінку з дитиною 14 617

На проспекті  Волі  24 квітня авто наїхало на жінку з дитиною в той час, коли вони переходили дорогу на пішохідному переході. На ролику видно, що пішоходи почали рух згідно з правилами. Білий автомобіль-«черевичок» зупинився, аби пропустити їх, а тим часом інше авто навіть не зупинилося і наїхало на людей. Удар був такої сили, що мати з дитиною відлетіли на кілька метрів.


 

Дивовижна нічна гроза у Луцьку 13 998

21 червня 2016 року містом пройшла надзвичайна гроза, яка вразила жителів довготривалими блискавками.

Лучани у соцмережах ділилися світлинами і відео, а також активно коментували це дивовижне погодне явище.


 

Конякіна: «продавці» парфумів хотіли надурити лучанина 13 182

На автостанції №1 та і по всьому місту орудують шахраї, які видурюють у людей гроші під виглядом продажу парфумів.


 

Волі: патрульні впіймали самогубцю, який стрибнув з 9 поверху 12 619

Щоб зупинити молодого чоловіка від фатального кроку, поліцейські ризикнули власним життям і здоров'ям — це сталось 4 червня, близько 18-ї години.


 

Лучан навесні чекають «бонусні» вихідні 11 011

Весною мешканці обласного центру мали шість «бонусних» святкових вихідних, що неабияк розбурхало цікавість читачів.


 

Стало відомо, хто обстріляв польське консульство у Луцьку 9952

Oбстрілoм Генкoнсульства Пoльщі в Луцьку та спрoбу перекриття міжнарoднoї траси Львів – Рава-Руська oрганізували спецслужби Рoсійськoї Федерації. Замoвникoм прoвoкацій є лідер радикальнoї грoмадськoї oрганізації «Наждак» Микoла Дульський. Нагадаємо, в ніч на 29 березня генконсульство Польщі обстріляли у Луцьку. Польський консул Кшиштоф Савіцкі зазначив, що обстріл – ніщо інше, як теракт.


 

Незрячий музикант придумав, що робити зі старим баяном, і розповів, як пригощав злодійку 9286

Незрячого вуличного музиканта знали в обличчя багато лучан ще до крадіжки його баяна. Але, здається, саме ця подія привернула увагу до нього, як до музиканта. Журналістці Район.Луцьк хлопець розповів, куди прилаштує свій старий інструмент, у якому оркестрі грає і про жінку, яка поцупила його баяна.


 

Гордіюк: сталася серйозна ДТП 8487

На вулиці Домни Гордіюк сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса та маршрутного таксі.


 

Пацієнт завжди мертвий: один день із життя патологоанатома 7360

Район.Луцьк вирішив відкрити завісу містичності, якою оповита робота патологоанатома та показати, що з відбувається за стінами, де немає місця живим.


 

У Луцьку обирають найкращу будку для безпритульних песиків. ГОЛОСУВАННЯ 6467

Відбувся конкурс серед учнів міських шкіл «Дім для друга», за підсумками якого обрали переможця найкращої хатини для чотирилапих у КП «Ласка».


 

Читайте також: ТОП 10 найпопулярніших новин Району

Коментарі
06 Червня 2017, 23:04
Бомбезне видання !!!!!! Всім рекомендую !!!
18 Серпня 2017, 02:07
Оперативне та обєктивне видання.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром