Зручний ліфт, захист від пожеж та особлива температура: яким буде підземний паркінг у ЖК «Яровиця»

05 Травня 2017, 14:43
6501

Збудований за останніми досягненнями інженерії підземний паркінг в житловому комплексі «Яровиця» створить для мешканців зручні та надійні умови для зберігання власного автотранспорту різного класу та габаритів.

Проблема пошуку безпечного постійного або короткотермінового зберігання автомобіля нині є важливим питанням для жителів Луцька. Адже щороку кількість транспорту в місті збільшується, тож зручний та надійний паркінг у сучасному житті стає не забаганкою, а  необхідністю.

Найкращим вирішенням проблеми наразі можна вважати підземний паркінг, який не лише забезпечить власне машиномісце, а й допоможе уберегти автомобіль від ушкоджень та крадіжок.


 

ЯКИЙ ВІН – НОВІТНІЙ ПАРКІНГ?

У житловому комплексі «Яровиця» передбачений підземний паркінг, в який можна потрапити з кожної секції будинку, не виходячи на вулицю. У підземний паркінг з під’їзду можна буде дістатися за допомогою ліфту. Крім того, усі в'їзди зручно розташовані на внутрішній території комплексу.

Частина паркінгу знаходиться у внутрішньому дворі, інша – безпосередньо під будівлею. Вказані ділянки під землею з’єднані тунелями, що дає можливість паркінгу функціонувати як єдине ціле.

Схема підземного паркінгу в ЖК Яровиця
Схема підземного паркінгу в ЖК Яровиця

Площа місць для паркування під внутрішньою частиною двору становить 3 тисячі метрів квадратних (94 підземних паркомісць). Ще 45 паркомісць, загальною площею 1 тисяча 100 квадратних метрів, розташовані безпосередньо під будинком.

Розмір парковки дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів, адже паркомісця мають площу від  12,5-18м2.

Для того, щоб автівку можна було припаркувати ззовні, на прибудинковій території облаштують й наземний паркінг (на 60-70 паркомісць), розрахований для гостей комплексу.

Проте основну кількість парковок сфокусували саме під землею, адже у дворі планують організувати зону відпочинку як для дорослих, так і для дітей. На прибудинковій території встановлять спортивний та дитячий майданчики, альпійську гірку і зелені зони з місцями для сидіння. Таким чином автівки, знаходячись під землею, не заважатимуть відпочинку.

Вартість одного паркомісця становить від 290 тисяч гривень. Якщо мешканець будинку не зможе оплатити покупку одразу, в житловому комплексі пропонують взяти розтермінування платежів.


 

ПЕРЕВАГИ ПАРКІНГУ В ЖК «ЯРОВИЦЯ»

Окрім власників авто, у житловому комплексі подбали й про тих, хто користується велосипедами. Задля цього у підземному паркінгу облаштують спеціальні місця для зберігання «двоколісних друзів».

А щоб мешканці ЖК не переживали за безпеку свого транспорту, у підземному приміщенні передбачили систему автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляцію, цілодобове відеоспостереження та ліфт.

Крім того, підземний паркінг у ЖК «Яровиця» має чимало переваг, які допоможуть власнику транспорту почуватися зручно, безпечно і навіть дадуть змогу додатково заробити на придбаному машиномісці.


 

Гарантоване місце

Придбавши паркомісце у ЖК «Яровиця», жителі можуть бути впевнені, що ним ніхто не скористається.

Вигода

Якщо власного автомобіля у мешканця немає, то місце у підземному паркінгу зможе приносити чималий прибуток від здачі його в оренду. Таким чином паркінг не лише окупиться, але і забезпечить додатковий дохід.

Безпека

Підземний паркінг у ЖК «Яровиця» дозволить захистити авто від снігу взимку, влітку –  від сонячних променів, а упродовж всього року – від протиправних дій або випадкових ушкоджень.

Зручно та комфортно

В паркінгу встановлять ліфт, що дасть можливість дістатися до будь-якого житлового поверху будинків комплексу. Тож мешканці ЖК зможуть не зважати на погодні умови і добиратися до місця призначення з комфортом.

Економія коштів

У підземних гаражах постійно підтримують особливий температурний режим (+5). У зв’язку з цим, власникам паркомісця не доведеться щодня прогрівати автомобіль. Це, в свою чергу, дозволить заощадити і бензин, і електроенергію, а термін експлуатації автівки збільшиться.

Затишок на подвір'ї

Наявність підземного паркінгу – це гарантія того, що двір не буде переповнений автомобілями. Для тих, хто хоче дихати чистим повітрям та відпочивати у власному дворі без перешкод, підземний паркінг стане справжньою знахідкою.


 

Коментарі
05 Травня 2017, 20:40
Дуже класно придумали. І взагалі дизайн в Яровиці прекрасний. Якби не мала квартири там би купувала.
05 Травня 2017, 23:33
Якби мав гроші купив би ))
06 Травня 2017, 20:49
Так повітря "чисте",а те що поруч перехрестя де проїзджають тисячі авто кожного дня?!
10 Травня 2017, 12:20
Супер! Великі молодці, що роблять таке! Це великий плюс, зважаючи на те, що це центр міста, де будується такий комплекс!
10 Травня 2017, 19:50
Наявність підземного паркінгу – це гарантія того, що двір не буде переповнений автомобілями.<br/><br/>Для того, щоб автівку можна було припаркувати ззовні, на прибудинковій території облаштують й наземний паркінг (на 60-70 паркомісць), розрахований для гостей комплексу.
11 Травня 2017, 01:32
А де ж гостям паркуватися? На криші? Ясно що будуть місця ззовні, але пару десятків гостьових місць - це не купа тих, які могли б бути для жителів, якби не було підземного паркінгу
13 Травня 2017, 16:04
Ну если хотите жить на трассе, с шумом и угарными газами - то ваш выбор.
15 Травня 2017, 17:44
А де краще - на Набережній? Чи в Атланті на Рівненській?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром