Де у Луцьку бачили прибульців

03 Липня 2016, 12:15
6302 Джерело: ukr.media

Деякі очевидці стверджують, що інопланетні гості прилітали і до обласного центру Волині.

Розповіді про загадкові візити НЛО підготував Таблоїд Волині спеціально до дня уфолога.

У це важко повірити, але є чимало тих, хто стверджує, що бачив НЛО прямо в Луцьку. Пригадуємо випадок, коли мешканці привокзального району та району Варшавського ринку забили на сполох, мовляв, щоночі над їхніми будинками мигтять величезні кола. Дехто переконував, що це «100% прибульці!» і вони придивляються до лучан. Звучали навіть думки про напад із космосу. Але буквально за кілька днів виявилося, що напад переноситься, бо кола – всього лише світло від ліхтарів торгового центру «Варшавський»…

Проте особливо вперті переконують – НЛО в Луцьку буває!

От, наприклад, користувач Sergey J навіть виставив на каналі YouTube відеодоказ, де видно, що над ЦУМом пролітає різнокольорова куля:


А ось користувач 777Shabash777 показав інше відео, вже з протилежного району міста.

«Яскравий об'єкт жовтого кольору, спостерігався у повітрі хвилин 15-20. На «китайський ліхтарик» не схоже – «висів» нерухомо на одному місці. Відео не проходило обробку ні у якій програмі. Зафільмовано камерою iPhone 3gs», – описав його автор.

Ніхто не може бути впевненим ані в правдивості, ані в безглуздості усіх цих свідчень. Адже жоден науковець ще не опротестував думку про те, що ми у космосі не одні. Тому, якщо ви побачите колись щось отаке незрозуміле, задумайтесь – можливо, ви є свідком візиту позаземних цивілізацій.

Коментарі
04 Липня 2016, 01:50
квадрокоптер)))
14 Липня 2016, 14:04
Наступний раз попереджайте завчасно - підемо на пиво !
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром