У кінотеатрі «PremierCity» — чотири прем’єри

18 Жовтня 2018, 15:55
Кінотеатр «PremierCity» 2483
Кінотеатр «PremierCity»

Від 18 жовтня в кінотеатрі «PremierCity» відбудуться 4 прем’єрні покази фільмів.

«Прем’єрні фільми у кінотеатрі «PremierCity», що у ТРЦ «ПортCity», наповнені різноманітними емоціями - відчуйте їх разом з нами. Обирайте найкращий фільм та гайда у кінотеатрі «PremierCity»,  — кажуть в кінотеатрі.

Фільм «ПЕРША ЛЮДИНА», 0+

Події фільму охоплюють період з 1961 по 1969 роки. Відомство НАСА у Сполучених Штатах працює над програмою з висадки людини на Місяць. Провідний астронавт організації – Ніл Армстронг – усі свої сили поклав на те, аби ця подія могла відбутись. Армстронг не єдиний, кому довелося жертвувати чимось заради наближення історичної події.

 

Фільм «ДОНБАС», 16+

Події розростаються на Сході України у розпал бойових дій, що послідували після перемоги Революції Гідності.Фільм складається з 13 історій, які перетікають одна в одну.Сюжети режисер Сергій Лозниця брав з відеороликів на YouTube, які викладали очевидці та учасники подій. Зйомки закінчились лише за 6 тижнів до прем’єрного показу стрічки на Каннському кінофестивалі. Закордонні та українські критики зустріли картину схвальними відгуками. Стрічці присуджено приз за кращу режисеру у номінації «Особливий погляд».

 

Фільм «ЖИТТЯ, ЯКЕ ВОНО Є», 16+

У центрі сюжету – стосунки закоханої пари. Кожний етап розвитку їхніх стосунків яскравий та чуттєвий. Але життя складається не завжди так, як цього очікуєш. І іноді увесь твій подальший шлях визначає випадкова подія. А деколи буває й так, що ця подія сталася задовго до твого народження.

 

Мультфільм «ЛУЇС І ПРИБУЛЬЦІ», 0+

12-річний хлопчик на ім’я Луїс – напівсирота. Його виростив батько, який усе своє життя палко вірить в існування позаземних цивілізацій. Покладаючись на досвід тата, не сумнівається у цьому і Луїс. Через це директор школи, у якій навчається хлопчик, навіть задумав здати його у спецінтернат. Але відмовлятись від своїх переконань Луїс не планує, оскільки на власні очі побачив прибульців. Це троє милих створінь – Мог, Наг і Вабо. Вони невдало приземлилися поблизу будинку хлопчика. Аби повернутися додому їм потрібно знайти на Землі запчастини для ремонту своєї літаючої тарілки. Допомагатиме гостям планети у цьому саме Луїс.

 

Читайте також: У кінотеатрі «PremierCity» — знижки в кіно для учасників АТО та їх сімей


 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024