У луцькому «політесі» — батл першокурсників

18 Жовтня 2018, 13:49
Учасники батлу в ЛНТУ 3830
Учасники батлу в ЛНТУ

Запекла боротьба між першокурсниками факультету бізнесу відбулася у стінах Луцького НТУ. Студенти з п’яти груп продемонстрували свої таланти та інтелектуальні здібності, аби довести, що вони найкращі і гідні першості за результатами суддівських оцінок.

Передусім ведучі представили учасників битви першокурсників факультету бізнесу Луцького НТУ, а це студенти спеціальностей: «Економіка», «Маркетинг», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини», — повідомили в прес-службі вишу.

За першість на факультеті першокурсники змагалися у чотирьох конкурсах: «Представлення», «Інтелектуальний конкурс», «Розминка» та «Таланти». Оцінювали здібності «першачків» високоповажне журі у складі ректора Луцького НТУ Петра Савчука, головного спеціаліста відділу підбору персоналу «Ощадбанк» Ірини Шумик, асистента з розвитку бізнесу компанії ARTEFACT.St, в минулому голови Студради ФБ Катерини Казакової, голови Молодіжної ради Луцька Дем’яна Петрика, голови Студради Луцького НТУ Ірини Лисик та кращого студента-спортсмена Луцького НТУ- 2018, голови профкому ФБ Владислава Козачка.

Отож, розпочали запеклу боротьбу студенти із креативних та оригінальних відео-представлень своїх груп. Потому молодь розім'ялася у конкурсі на уважність та кмітливість, адже їм потрібно було відповісти на запитання лише двома варіантами «Чоловік» чи «Жінка». Так, першокурсників запитували: «Хто є ректором Луцького НТУ?», «Хто перший полетів у космос?», «Хто є найбагатшою людиною світу?», «Хто зі спортсменів України ніс прапор на Олімпійських іграх цього року?», «Хто є правителем найменшої країни світу?», або ж «Хто був першим президентом України?».

Після вікторини, на першокурсників чекав другий блок запитань, які уже були складнішими. Так, наприклад, ведучі запитували: «Яка головна ціль будь-якого підприємства?», «Що таке гроші?», «Хто написав Гімн України?», «Коли було проголошено Незалежність України?».

Наступний конкурс - «Інтелектуальний». Кожна команда задавала питання «із перчинкою» для своїх опонентів. На ці питання можна було відповідати жартома, чим власне студенти й хитрували. Майбутні бізнесмени запитували один одного: «Чому розплетена коса, а на очах бринить сльоза?», «Що дівчина може подарувати улюбленому хлопцеві. Слово починається на букву М та закінчується на Т?», «Чому у риби червона ікра?», або ж «Яким одним питанням можна відрізнити москаля від українця?».

Після оцінювання інтелекту першокурсників, учасники батлу продемонстрували таланти. Варто зазначити, що вони були не зовсім звичні та ані краплі не банальні, адже молодь спромоглася до уже відомих пісень написати власні слова, «підігріти» зал запальними танцями та навіть вручити відзнаки один одному за знання іноземних мов чи майстерність фотографування.

Крім того, глядачам пощастило взяти участь у розіграші призів та додаткових балів у навчанні. А старшокурсники для своїх молодших колег підготували феєричний рок-виступ.

Насамкінець, до вітального слова долучилися члени журі. Так, Владислав Козачок подякував організаторам свята за чудовий захід:

«На мою думку захід пройшов на вищому рівні. Дякую першому курсу за підготовку, дуже цікаво було спостерігати за цим видовищем. Перший курс дуже активний, було круто».

Своєю чергою, Ірина Шумик зазначила, що цей захід став для першокурсників дебютом і всі вони проявили себе якнайкраще:

«Мені дуже приємно брати участь у таких заходах, бо Луцький НТУ для мене дуже рідний. Дякую за запрошення. Студентські роки – це прекрасно. Сьогоднішній батл я вважаю дебютом, де кожна група проявила себе по різному, ви дуже талановиті. Ви сьогодні побачили свої сильні і слабкі сторони, тому повний вперед, емоційно, позитивно і розчаровуватися в тому, що хтось переміг, а хтось ні – не варто».

Потому привітала своїх студентів декан факультету бізнесу Надія Хвищун, яка пообіцяла усім щедрий подарунок до екзаменів та заліків:

«Ті, хто брав сьогодні участь – усі переможці. Ви усі найкращі. Крім того, ті учасники, які стоять на сцені, отримають 15 балів до будь-якого екзамену чи заліку».

Насамкінець, із вітальним словом виступив ректор Луцького НТУ Петро Савчук. Він зазначив, що переможцями у конкурсі є усі, адже молодь показала приклад того, як потрібно гуртуватися, дружити і досягати спільної командної цілі:

«Дійсно був класний батл. Для факультету бізнесу це було вперше і я думаю, що ця започаткована традиція буде успішно перейнята із чим я вітаю весь факультет. Це свято не відбулося б без команди підтримки, чудових ведучих і музичних номерів, в яких була дружня підтримка інших факультетів. Маю надію, що наступні батли будуть не гіршими, бо старт був дійсно прекрасним.

Для мене особисто переможцями є усі, бо кожна група старалася, були унікальними і відчувалася команда, а це перший приклад того, як потрібно здружуватися і боротися».

Таким чином, за результатами оцінювання, друге місце у батлі зайняла група ПТБ («Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»), заслужену перемогу здобули студенти спеціальності «Менеджмент». Учасники заходу отримали відзнаки та подарунки.

Читайте також: У ЛНТУ – вступне випробування для майбутніх архітекторів





























 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024