Чим займаються містяни на нічному фестивалі

03 Липня 2016, 00:31
4833

Відпочинок на соломі, лицарські бої, середньовічні танці та калорійна фуд-зона – найпопулярніші локації на «Ночі у Луцькому замку».

Організатори фестивалю підготували відвідувачам багато цікавого, тому на святі ніколи було сумувати.

Поки територію замку ще освічувало сонячне проміння, гості не надто охоче підходили до концертної сцени. Більшість відвідувачів набиралися енергії для нічного дійства, сидячи на солом’яних тюках чи просто «падали» на траву. Далекоглядніші приносили із собою пледи.




 

Знайшлося чимало й тих, хто захотів передати святкову атмосферу своєму шлунку. У кількох фуд-зонах, які функціонували на території, зібралося немало гурманів. Вочевидь, від такої смакоти не могли відмовитися навіть прихильники здорового харчування, а багато красунь на ніч попрощалися зі своїми дієтами.



1

 

Добре попоївши, веселі гості йшли до запального танцю  та випробовували свої сили в імітованих лицарських боях.


1


 

Ті, хто хотів оглянути фестивальну територію з висоти пташиного польоту, вирушали на екскурсію до в’їзної вежі Луцького замку.


 

Коли звечоріло, відвідувачі почали активно «підтягуватися» до сцени, де їх розважали запальні музичні гурти «Yonati», «Оленки», учасники сюрреалістичного дійства «Метаморфози» і театрально-джазового перфомансу «По білому».

Попереду на гостей свята чекає ще багато цікавинок, адже гулятимуть «замкові сновиди» аж до самого ранку.




Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром