У виконкомі Луцькради обговорили підготовку до зими

17 Жовтня 2018, 23:35
Підготовка до опалювального сезону 1354 Джерело: https://unsplash.com
Підготовка до опалювального сезону

Поряд з іншими питаннями на черговому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради говорили також про підготовку до опалювального сезону. 

Про це йдеться в сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

Найперше за вже традиційною процедурою ухвалювали рішення щодо внесення змін до бюджету міста. Директор департаменту Лілія Єлова зазначила, що місту виділили дві додаткові субвенції, одна на 600 тисяч гривень, інша – 1 173 000 тисячі гривень із обласного бюджету. Важливим фактом є те, що частину коштів виділять на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет.

Не обійшли увагою й тему готовності обласного центру Волині до зими. Власне директор департаменту ЖКГ Юрій Крась розповів, що підготовчі роботи виконані, а всі необхідні запаси закуплені – це 420 тонн солі і 750 тонн щебеню.

Виконані роботи з утеплення під’їздів, підвалів, горищ, встановлення пружин на вхідних дверях та скління вікон, аби житлові будинки краще зберігали тепло.

Не за горами й початок нового опалювального сезону. За словами директора ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної без труднощів не обійшлося. Хоча підприємство готове до опалювального сезону, та все ж організації-споживачі не подали актів готовності.

Валентина Малютіна зазначає, що ЖКП 2 подало акти готовності по 84 будинках, хоча обслуговується підприємством 91. ЖКП 7 обслуговує 101 будинок, подані акти готовності 92-х будинків.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром