Старе місто: навколо замку ремонтують дорогу і тротуари

02 Липня 2016, 11:05
2659

На вулицях Кафедральній, Плитниці та Замковій розпочалися будівельні роботи з облаштування скверу, дороги та тротуарів навколо Луцького замку.

За словами робітників, ремонт розпочали близько двох тижнів тому, підрядник – ТзОВ «Бетон Брук Сервіс».

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась у коментарі Район.Луцьк повідомив, що на облаштування скверу на Плитниці витратять 970 тисяч гривень. Ремонт самої вулиці обійдеться у 900 тисяч, а на ремонт дорожнього покриття від вулиці Замкової до Плитниці запланували витратити 950 тисяч гривень.

Пішохідну доріжку біля замку ремонтують за 750 тисяч гривень. Ще 1 мільйон 400 тисяч гривень витратять на облаштування підпірної стінки вздовж замку.

Крім того, посадовець зазначив, що конкурсу на визначення підрядника не проводили. Це була позаконкурсна пропозиція, що, за словами Крася, дозволено законодавством при ремонтуванні вулиць.

До слова, керівник фірми, яка виконує підрядні роботи, Сергій Стрихарчук отримав у 2013 році подяку міського голови  за сумлінну працю, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток міста Луцька, а також з нагоди 22-ої річниці Незалежності України та Дня міста. На останніх місцевий виборах бізнесмен балотувався по 27 виборчому округу міста від партії Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Нагадаємо, що Плитниця, Замкова та Кафедральна увійшли до переліку вулиць, де у 2016 році мають здійснити капітальний ремонт.

Окрім цього, майже рік тому Луцька міська рада прийняла рішення затвердити програму заходів з реалізації генерального плану розвитку Державного історико-культурного заповідника.

1

1

1

1

2

1

1

1

2

1

1

1

1

2

1

1

1

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром