Старе місто: лучан запрошують на весільний фестиваль

02 Липня 2016, 13:06
1886

На території замку Любарта проведуть грандіозний «Lutsk.Wedding.Fest 2016» з презентаціями, майстер-класами, дитячими розвагами та виступами різноманітних гуртів і колективів.

Подія відбудеться 10 липня  на території замку Любарта – повідомляють організатори.

Вхідний квиток коштує 20 гривень.

Відкриватимуть фестиваль юні леді та джентльмени з  модельної школи «Baby Fashion». Вони презентують присутнім  яскравий  виступ та візьмуть участь у показі суконь від весільного салону-ательє «Ledi  L» з залученням великої симпатичної панди.

Крім того, генеральні партнери : житловий комплекс «LUCEORIA» підготували для гостей дійства розіграш 10-ти подарункових сертифікатів на придбання житла.

З нагоди офіційного відкриття на фестивалі, креативна студія «SHARMOL» проконсультує та допоможе кожному охочому в координації та організації яскравого, ексклюзивного свята і дасть змогу отримати цінний подарунок.

Весільне агентство «Тигра» подарує знижку -25 % на будь яку покупку а при замовленні послуг на вас чекатимуть подарунки.

Також чекайте сюрпризів від ексклюзивних партнерів фестивалю. Студія весільної та оперативної поліграфії «Рижий Кіт»  розіграє сертифікати на знижку -50% при замовленні весільних аксесуарів та поліграфічної продукції.
Сучасний вишитий одяг «Чічка» з модельною школою «Grace Model House» представлять більше 30 унікальних модерних моделей одягу з етнічним акцентом.    

Весільна агенція «EUROPE» готує спекотну акцію, при замовленні весілля у день фестивалю. Ви зможете обрати для себе чудові подарунки від майстрів своєї справи.

Торгова Марка  «Ice Land» безплатно пригощатиме прохолодним морозивом, а будівельна компанія «МаневичіАгроБуд»  готує чудовий подарунок та хоче розповісти про новий райський куточок для молодої сім'ї – Сімейний квартал.

Ювелірний дім «ZARINA»  оголошує розіграш цінних подарункових сертифікатів.  Театр вогню «Fire Dance»  здивує майстер класами та розіграє десять подарункових сертифікатів.

Безліч цікавих сюрпризів,розіграшів сертифікатів та консультацій від найкращих майстрів своєї справи готує сучасна, виключно чоловіча цирульня MEN'S STYLE SALON  «FASHION MEN». Тож, якщо бажатимете змінити свій стиль,  це можна буде зробити просто під час фестивалю.

Куточок краси  для  майбутні наречених «Beauty-Bar Turbo» запропонує безплатні  консультації та можливість отримати подарунковий сертифікат.

Продегустувати різноманітну винну карту ви зможете у винному куточку від магазину «COTNAR». А центр здоров’я та краси «Le Mark» приготував для вас цікаву консультаційну програму по усім видам масажу та подарункові сертифікати. Весільний салон Lady L готує найромантичніше дійство фестивалю – показ нової колекції весільних суконь.

Можливість абстрактно побувати в чотирьох різних тематичних куточках весільного декору, та презенти для найактивніших гостей фестивалю подарує майстерня ідей «HEPLER design».

Страви вишуканої французької кухні представить ресторан «Chalet a la station». Велике різноманіття болгарської  кухні на вас чекає від Ресторації  «ЧЕВЕРМЕТО», а неповторна  грузинська кухня від ресторану «Грузинський Дім». Німецькі традиції втілять у життя працівники  Торгової Марки  «М’ясний дар».

На фестивалі буде чим зайнятися й зовсім юним лучанам. В Академії Успіху «Jonnnik`s Academy Of Success» підготували різноманітні дитячі ігри.

Також у рамках фестивалю кав’ярня «Цукерня» разом із ГО «Інститутом волонтерства та громадської співпраці» проведуть благодійну акцію із зібранням грошей на майданчик для дітей з особливими потребами.

Тож на вас чекає різноманітність святкових спецефектів та феєрверків, смаколики і короваї, ексклюзивне взуття та прикраси, колорит вишиванок і можливість індивідуального підбору косметичних засобів.

Організатори обіцяють, що кожен відвідувач обов’язково знайде для себе щось цікавеньке.
Усі деталі за телефоном +380991652021 



 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром