Молодіжну програму доповнили на 200 тисяч

30 Червня 2016, 19:13
2055 Джерело: uamodna.com

Депутати міськради внесли зміни у програму співпраці з молоддю та соціальної підтримки дітей, жінок та сім’ї на 2016 – 2017.

Відповідне рішення підтримали на пленарному засіданні сесії міськради у четвер, 30 червня.

Начальник відділу у справах молоді та сім'ї Луцької міської ради Олексій Веремійчик розповів, що проект рішення пропонує доповнити перелік заходів Програми ще одним пунктом – «Міжрегіональна співпраця учнівської та студентської молоді, ознайомлення з традиціями, побутом, історичною спадщиною. Організація спільних оздоровчо-спортивних та мистецьких заходів. Сприяння молодіжно-культурному обміну». На його реалізацію з міського бюджету мають виділити ще 200 тисяч гривень.

Гроші, розповів начальник відділу, підуть на два основні напрями – оздоровлення дітей з Волновахи та участь луцької молоді у різноманітних програмах.

Кошти з цього фонду будуть використовуватися і на доїзди дітей до місця проведення оздоровчо-спортивних та мистецьких заходів.

Передбачають, що нововведення буде підвищенню суспільно-політичної активності молодих громадян, формування почуття патріотизму, допоможе в ознайомленні з традиціями, побутом та історичною спадщиною. А також сприятиме організації спільних спортивно-оздоровчих та мистецьких заходів під гаслом «Ми - єдина Україна», «Схід і захід разом», «Україна європейська».

Депутати міськради підтримали проект рішення більшістю голосів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром