Автохами в луцькому парку паркують автобуси та наїжджають на людей

13 Жовтня 2018, 17:36
2723

У Луцьку чоловік припаркував автобус на траві в Центральному парку імені Лесі Українки. Інший ж намагався уникнути відповідальності та скерував авто на інспектора муніципальної варти.

«Зелена зона поблизу церкви"Відродження", що в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку практично знищена. І псують її нахаби водії, які залишають свої автомобілі просто на траві. Одним з таких є герой цього повідомлення», — повідомили муніципали.

«13 жовтня близько 12-ї години водій машини Mazda заїхав на газон недалеко від алеї, що веде від вулиці Глушець до зоопарку, чим порушив п.п. 2.5.5.1.7. Правил благоустрою міста Луцька. До нього відразу підійшли інспектори департаменту муніципальної варти Луцька та пояснили, що він здійснив адміністративне правопорушення». 

«Порушник почав влаштовувати комедію, відмовився надавати документи та намагався наїхати на інспектора. Пізніше пасажирка його автомобіля почала стверджувати, що за кермом перебувала вона та просила муніципалів, щоб адмінпротокол склали на неї, що суперечить Закону. На підмогу муніципали викликали працівників патрульної поліції для складання протоколу за порушення ПДР».

А водій автобуса отримав протокол за ст.152 КУпАП.

Читайте також: У Луцьку чоловік на Mercedes вивантажував сміття на узбіччі Ковельської








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром