Луцьк, 12 серпня: ДТП, «липовий» автомобіль і план оновлення Старого міста

12 Серпня 2015, 22:31
4359 Джерело: www.volynpost.com

«Поцілунок» «Славути» і «Ніссана» - близько 12 години у центрі міста поблизу готелю «Україна» сталася ДТП. «Швидкісна» «Славута» не впоралася з гальмуванням і розбила фару об «Ніссан», який пригальмував перед пішохідним переходом.

 «Липовий» автомобіль - на вулиці Володимирській співробітники Державтоінспекції зупинили автомобіль «Гольф», свідоцтво про реєстрацію якого мало явні ознаки підробки. Автомобіль опинився на штраф-майданчику.

Депутати «доїхали» і до Старого міста – під час засідання депутатської комісії планували розробку програми, в яку буде включено план капітального ремонту та реставрації історико-культурної частини міста Луцька: центрального ринку, відтворення втрачених храмів, капітальний ремонт вулиць Старого міста, відтворення житлової комерційної забудови.

«Денна» темрява - 12 серпня на кількох вулицях міста до 17:00 було припинено подачу електроенергії. Вимкнули світло на вулиці Московській, Куйбишева, Вороніхіна, Декабристів  та Шептицького. Причиною знеструмлення стало проведення ремонтних робіт на повітряних лініях.

Лікарня їздитиме на нових ліфтах - Луцька міська клінічна лікарня провела відкриті торги на закупівлю підіймального і вантажного устаткування  та частин до нього. Перемогу на торгах здобуло приватне акціонерне товариство «ОТІС», яке зобов’язалося з серпня по грудень забезпечити міську лікарню двома новими пасажирськими ліфтами.

Кримінальна «Ласка» - проти комунального підприємства «Ласка» розпочали кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією частина 1 статті 367 ККУ «Службова недбалість». У прокуратурі вважають, що КП «Ласка» допустила порушення чинного містобудівного законодавства та законодавства про охорону навколишнього середовища при будівництві. 

Луцьким хокеїстам підсоблять – стало відомо, що члени бюджетної комісії обласної ради планують виділити 150 тисяч гривень для ГО «Хокейний клуб «Спарта». Члени комісії зголосилися подарувати «обласні» гроші лише за умови співфінансування за кошти міського бюджету.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром