Мережа супермаркетів «Наш Край» активно розвиває соціальний проект «Живи відповідально!»

30 Червня 2016, 17:09
1809

Мережа супермаркетів «Наш Край» продовжує впровадження масштабного соціального проекту під назвою «Живи відповідально!».

Нещодавно куточки здоров'я з'явилися у магазинах "Наш Край" у місті Луцьк по вулиці Шевченка, місті Ковель по вулиці Грушевського, 10, у місті Хмельницький на вулиці Залізняка, 8/3 та у місті Івано-Франківську на вулиці Вовчинецькій , 185.

Нагадаємо, що метою проекту є популяризація здорового способу життя, відповідальне та раціональне використання невідновлюваних ресурсів, зниження рівня забрудненості навколишнього середовища, а також ведення соціально-відповідального маркетингу та запровадження комплексу заходів з корпоративної культури.

За словами керівника соціального проекту Вікторії Матвіюк, цим проектом мережа "Наш Край" хоче нагадати громадянам та покупцям про необхідність раціонального ставлення до ресурсів, потребу сортування сміття та важливість слідкування за власним здоров’ям та харчуванням.

У супермаркетах "Наш Край" у Ковелі, Хмельницькому та Івано-Франківську  вже встановили інформаційні куточки зі скриньками для збору відпрацьованих батарейок та пластикових кришечок. На спеціальних столиках встановлені тонометри для вимірювання тиску, де кожен покупець може самостійно виміряти артеріальний тиск.

Відтепер в офісних приміщеннях магазину оптимізоване використання паперу та встановлені смітники для збору макулатури.

Окрім того, для покупців мережі "Наш Край" на постійній основі у магазинах діє акція "Купуй корисне", в рамках якої при купівлі продуктів,корисних для здоров'я  нараховуються втричі більше балів на бонусну картку.  Корисні до споживання продукти виділені спеціальним зеленим цінником, тож їх легко відшукати на полицях магазину.

Найближчим часом соціальний проект планують впровадити в інших торгових закладах мережі.














 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром