У Боратинську громаду відправився новий шкільний автобус

12 Жовтня 2018, 19:48
Шкільний автобус 4302
Шкільний автобус

Школярів Волині будуть перевозити нові «жовтогарячі» красені.

Шість автобусів виробництва Луцького автоскладального заводу «Богдан Моторс» урочисто передали для шкіл регіону на Київському майдані Луцька. Про це йдеться в сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

Проблема перевезень школярів залишається актуальною не лише для нашої області, а практика перевезень дітей так званими шкільними автобусами відома у всьому світі. Поступово отримують таку можливість і волинські громади.

Поряд з адмінбудівлею Волинської облдержадміністрації вишикувалися шість нових автобусів, які вже поїхали у Рівненську, Боратинську, Луківську, Павлівську та Колківську громади.

Придбані вони завдяки державній соціальній програмі «Шкільний автобус» на умовах співфінансування. Отримати подарунки приїхали представники шкіл, а подивитися ж на вручення прийшло кілька десятків освітян та місцевих мешканців.

Передали ключі і вирушили оглядати нові автобуси. До речі, це не останні подібні надбання, навіть у цьому році.  

За словами керівника обласного управління освіти Людмили Плахотної, шкільні автобуси продовжать закупляти на умовах тридцяти відсоткового співфінансування із місцевих бюджетів, а до кінця року для навчальних закладів передадуть ще три.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром