У Луцьку та районі в грудні відкриють дві амбулаторії

12 Жовтня 2018, 12:31
Зустріч Олександра Савченка з представниками Світового банку 1767
Зустріч Олександра Савченка з представниками Світового банку

Перші дві амбулаторії, які будуються на Волині в рамках субпроекту Світового банку, готові на 40% та запрацюють вже в грудні цього року.

Про це стало відомо під час підсумкової зустрічі голови облдержадміністрації Олександра Савченка з представниками Світового Банку сьогодні, 12 жовтня, — повідомили в прес-службі ОДА.

Так, спеціаліст із закупівель Світового банку Дмитро Донець повідомив, що процес будівництва амбулаторій у Піддубцях та в місті Луцьку на вулиці Бенделіані проходить згідно плану.

«Ми працювали над документами, пройшлися над усіма позиціями і станом на сьогоднішній день ви для нас «передовики». Все йде згідно календарних графіків і ми зробили висновок, що в 2019 році ви маєте можливість використати всі кошти», — зауважив експерт.

Окрім того обговорили певні проблемні моменти. А саме, низьку явку фірм на торгах та відсутність конкуренції. А внаслідок цього, бюджети проектів стають дорожчими, ніж за планом.

«Попри все, ми знайшли спільний знаменник та будемо йти вам назустріч. При обсязі робіт і наміченому плані хотілося б, аби ви забезпечили сталість команди, яка працює над проектом», — резюмував Дмитро Донець.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко зауважив, що він тримає на особистому контролі впровадження субпроекту Світового банку.

Читайте також: До однієї з найпотужніших громад Луцького району може приєднатися Дернівська сільрада

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром