Замінування не підтвердилося: біля міськради та лікарні вже спокійно

29 Червня 2016, 23:55
4011

Сьогодні, 29 червня, близько 22:10 та 22:34 на екстрену лінію «102» надійшли повідомлення від невідомого про замінування Луцької міської лікарні та міськради.

Про це Район.Луцьк повідомили у прес-службі поліції.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні служби Луцького відділу поліції та ГУНП у Волинській області, спеціалісти вибухотехнічного відділу, кінологи, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій та патрульної поліції.

Здійснюється евакуація персоналу та хворих з лікарні. Спеціалісти-вибухотехніки перевіряють інформацію про замінування. На місце події виїхало керівництво ГУНП на чолі з Петром Шпигою.

Район.Луцьк намагався дізнатися, що ж відбувається біля Луцькради. Станом на 23:30 на місці можливої надзвичайної події знаходилось дві машини патрульної поліції, слідча група, газовики та пожежники. Міську раду обгородили стрічкою.

Зі слів очевидців, охоронець міськради розповідав слідчому, що йому телефоном повідомили про замінування будівлі.








Що ж до міської лікарні, то спочатку звідти евакуювали людей, але опівночі біля медзакладу панувала тиша, паніки не було. Поліцейські авто одне за одним покидали місце події. 







Станом на 00:30 інформація про замінування міської лікарні не підтвердилася. Пацієнти та персонал повернулися до приміщення. Поліція працювала над встановленням особи, котра зробила неправдиве повідомлення й перевіряла інформацію про замінування міськради, зазначив керівник волинської поліції Петро Шпига.

Станом на 00:40 інформація про замінування Луцької міськради також не підтвердилася. Поліція вже встановила особу, котра здійснила неправдиві дзвінки про замінування. Триває слідство, – повідомив Петро Шпига.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39