Історію Тараса Врублевського висвітлили у відомому ток-шоу

29 Червня 2016, 21:00
4294

Гості програми «Говорить Україна» обговорили долю сироти, який не може знайти собі пристанища і дійшли висновку про те, що Тарас повинен самостійно заробити собі на житло.

Зйомки програми відбувалися 31 січня. Окрім Тараса, до студії запросили усіх, хто різним чином причетний до його історії.

Основною темою обрали те, що комунальники хотіли знести саморобний будинок луцького Робінзона. Проте представників комунального підприємства чи влади до студії не запросили, їхні коментарі записали раніше. Тож участь у дискусії вони не брали.

Обговорили в студії й стосунки сироти з родиною та діагноз хлопця, через який він потрапив до інтернату.

Сам Тарас помітно нервував, особливо при зустрічі з троюрідною бабусею. Говорив хлопець теж небагато, більше долю 24-річного юнака обговорювали гості програми.

У підсумку, вислухавши три варіанти виходу зі скрутної ситуації, «Робінзон» обрав четвертий – поїхати на заробітки до Польщі. Таку альтернативу запропонував Врублевському чоловік, у якого він тимчасово мешкає. Як далі складеться доля луцького Робінзона – достеменно невідомо, проте хлопець запевнив, що жити хоче тільки в Луцьку.

Нагадаємо, Район.Луцьк уже писав про те, як вимушений «робінзон» майже чотири роки шукає свого щастя в обласному центрі Волині.

Після публікації історії хлопця у ЗМІ, ЖЕК №11, де і працює Тарас, вирішив знести саморобну халабуду сироти.

У результаті громада стала на захист сироти. На хлопця посипалися пропозиції з наданням житла. Міський голова Микола Романюк пообіцяв допомогти луцькому «робінзону». Також нардеп Ігор Гузь забронював номер у готелі для Тараса, а у КП «Ласка» пропонували працевлаштування.

Станом на травень сирота Тарас Врублевський досі мешкав в готелі за кошти народного депутата Ігоря Гузя.


Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
30 Червня 2016, 00:25
і як йому можна допомагати?
30 Червня 2016, 03:49
Чому йому не надали житло там де він проживав і навчався? Хлопця шкода ,але скільки сиріт на Волині без житла? І ніхто їм не допомагає.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром