У Луцьку стартувало ток-шоу з антиреклами наркотиків

10 Жовтня 2018, 20:40
Третій сезон ток-шоу з антиреклами наркотиків, алкоголю й тютюну 4614
Третій сезон ток-шоу з антиреклами наркотиків, алкоголю й тютюну

У Луцьку розпочали третій сезон ток-шоу з антиреклами наркотиків, алкоголю й тютюну.

Ток-шоу діє у межах Соціальної програми Андрія Покровського «МИ СВІДОМІ», – повідомляє Конкурент.

У Палаці культури 10  жовтня зібралися три класи десятикласників зі школи №1, яким нагадали, що наркотики – це зло

Під час ток-шоу із молоддю спілкувалися професіонали на чолі з кандидатом педагогічних наук, доцентом СНУ імені Лесі Українки Валерієм Петровичем. 

Юні лучани активно відповідали на запитання про негативну дію наркотиків, шукали альтернативні способи, аби навіть із цікавості не мати бажання спробувати згубні речовини, дивилися фрагмент із фільму, який наголошував, що наркотики – це не те, що допоможе позбутися проблем, а навпаки дозволить у них заплутатися.

«Я надіюся, що для таких людей в цьому залі захід був корисним і вони зроблять для себе якісь висновки», – зазначила учениця Олександра.

Юні лучани активно відповідали на запитання про негативну дію наркотиків
Юні лучани активно відповідали на запитання про негативну дію наркотиків

Директор школи № 1 Андрій Киця зауважив, що у Громадянському Русі «СВІДОМІ» поганому дітей не вчать, тому такі ток-шоу варто проводити.

«Такі заходи створені для того, аби діти усвідомлювали свої дії та щоб впорядкували свої думки. Тому що у суспільстві далеко не все є хорошим… Вважаю, що цей захід дасть користь для дітей і вони будуть усвідомлювати свої дії», – переконаний Андрій Киця.

Своєю чергою координаторка соцпрограми Христина Назар зауважила, що за навчальний рік такі ток-шоу мають відбутися у всіх школах Луцька та ще двох шкільних закладах, які розташовані в обласному підпорядкуванні.

«Цьогоріч ми починаємо із школи №1. Продовжуємо ми нашу роботу вже третій рік поспіль, тому що проблема є актуальною та важливою. Кожного разу переконуємося, що чим більше дітей є проінформованими, тим більше вони захищені, бо ж у народі кажуть, що заборонений плід завжди солодший. Хочемо, щоб наші підлітки хотіли й прагнули жити успішним життям, могли реалізовувати себе і в будь-яких, навіть кризових ситуаціях, й не мали думки про те, щоб спробувати щось таке, що розслабило б чи відволікло. Ми прагнемо розповідати, надихати і спонукати до розвитку», – підсумувала координаторка програми.

На ток-шоу зібралися три класи десятикласників зі школи №1
На ток-шоу зібралися три класи десятикласників зі школи №1

Одна з учасниць ток-шоу
Одна з учасниць ток-шоу

Школярі активно брали участь у ток-шоу
Школярі активно брали участь у ток-шоу

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024