У Луцьку готують майбутніх робототехніків

09 Жовтня 2018, 20:19
Креативний простір робототехніки 2117
Креативний простір робототехніки

Проект «Креативний простір робототехніки» охоплює дітей, що потребують особливої соціальної підтримки. 

Про це йдеться в сюжеті каналу «Сфера-ТВ»

З метою навчання дітей  основам електроніки та робототехніки створили гурток спільно з навчально -сервісним центром «Academ-Business Hub» та Луцькою міською радою.

Викладач основ робототехніки Катерина розповідає, що діти приходять від п'яти років і почувають себе комфортно. Заняття проводяться за допомогою електронного конструктору «Знаток». Це набір для самостійного складання різноманітних винаходів, які допоможуть пояснити принципи роботи елементарних електронних пристроїв. За словами дівчини, тут кожна дитина розвиває інтелектуальні здібності, а здобуті навики та знання завжди стануть у нагоді навіть в повсякденному житті.

Керуючий Академ-Бізнес Хабу Костянтин Волков зазначає, що для дітей, які потребують особливої соціальної підтримки такі заняття великий плюс. Хоча вивчати робототехніку та електроніку можуть всі охочі, адже гурток не один і для роботи використовують не лише конструктор «Знаток».

Костянтин Волков підкреслює, що їх команда рада не лише дітям. Студент, який пройде у гуртку базовий курс програмування, може легко працевлаштуватися. До того ж тут навчають як дітей, студентів, так і дорослих.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром