У Луцьку водії та пасажири громадського транспорту мають різні бачення перевезень

08 Жовтня 2018, 22:48
Транспорт у Луцьку 2608
Транспорт у Луцьку

Пасажир і водій громадського транспорту – їхні стосунки обговорюються в соціальних мережах і стають матеріалом для анекдотів.

Як примирити обидві сторони, аби всім їхалось безпечно та комфортно – йдеться в сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

Дві протилежних позиції, які дуже рідко приходять до компромісу. Водії та пасажири часто вступають у конфлікти, адже одних - умови праці, а інших – рівень комфорту влаштовують рідко. До того ж тарифи на проїзд у громадському транспорті регулярно зростають, поговорюють про чергову хвилю підвищення. Думки з цього приводу теж розходяться.

Натомість лучанка Інна з розумінням ставиться до водіїв, мовляв вони працюють у нелегких умовах, а нормально жити хочеться всім. Інша справа, коли водій надто запальний та дозволяє собі нахабну поведінку, хоча таке трапляється рідко.

Пенсіонерка ж Ольга до водіїв ставиться без приязні. За розповідями жінки, є водії, які часто зневажають людей поважного віку й дозволяють собі застосовувати ненормативну поведінку.

Не так давно в епіцентрі обговорень опинилася тема щодо введення безготівкової системи оплати проїзду у луцькому громадському транспорті. Та водії переконані, що такі казкові уявлення про валідатори далекі від реальності. Адже, щоб їздити за європейськими стандартами, треба навести лад у системі перевезень в цілому.

Читайте також: У Луцьку водій маршрутки відмовився везти дититину через надірвані гроші

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром