Луцьку потрібен інвестиційний поштовх, — Андрій Покровський

08 Жовтня 2018, 21:12
Андрій Покровський 3640
Андрій Покровський

Андрій Покровський, бізнесмен, засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» та депутат Луцької міської ради, розповів, як залучити інвестиції, щоб вони працювали на благо лучан та усіх волинян.

У своєму відеоблозі депутат зазначив, що має цілісне бачення розвитку нашого міста та зацікавлений у залученні інвестицій в Луцьк та Волинську область. Щоб в обласний центр почали надходити інвестиції, місту потрібен інвестиційний поштовх, який можна забезпечити залученням одного або декількох відомих брендів, таких до прикладу як McDonalds чи Siemens, — йдеться в повідомленні на сторінці обранця громади вFacebook.

«Що стосується області загалом, то хочу відзначити, що на середину 2018 року Волинь за 27 років незалежності отримала близько 260 млн. доларів прямих іноземних інвестицій. В середньому це по 250 доларів на кожного жителя області. Це один з найнижчих показників в Україні», - зауважив Андрій Покровський.

Депутат розповів, які конкретні кроки варто зробити, щоб залучити інвестиції у Луцьк. Зауважив, що місту необхідно розробити та прийняти повноцінну стратегію розвитку, адже з чітким планом та конкретно визначеними цілями Луцьк стає значно привабливішим для інвестора.

Окрім цього, Андрій Покровський наголосив на важливості створення агенції з підтримки та обслуговування інвесторів, адже це полегшить комунікацію та підвищить ефективність взаємодії інвесторів та органів влади.

 

23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром