Луцький конкурс краси висміяли в проекті «Рагулі»

28 Червня 2016, 16:32
8720

На День молоді у Луцьку змагалися за титул «Першої леді Волині-2016», який через кілька днів висміяв всеукраїнський проект «Рагулі».

На сторінках проекту у соціальні мережі з’явився досить саркастичний коментар та підбірка фото, у яких висміюють конкурс краси.

«В це важко повірити, але на фото не соціальний проект на підтримку жертв домашнього насилля, а конкурс за звання «Першої леді Волині-2016».

Можливо, одного дня провінційні конкурси краси перестануть виглядати настільки безглуздо наскільки жалюгідно, але, вочевидь, не за мого життя. Причому, чим страшніший антураж і конкурсантки, тим більш пафосна назва», – йдеться у дописі.

«Це ж так природно шукати «першу леді» серед обшарпаних хрущівок і дівчат з настільки виснаженими обличчями, що навіть якби на них з’явилась посмішка, то це виглядало б неприродно. Ну і правда, чого посміхатися, якщо тебе оцінюють приблизно як м’ясо в базарний день», – резюмують авторипроекту.

2











1



Нагадаємо, що на День молоді восьмеро волинських красунь у Луцьку змагалися за титул «Першої леді Волині-2016».

Конкурс краси серед молодих волинянок проходить в обласному центрі щороку з нагоди Дня молоді. Дівчата дефілюють перед глядачами та членами журі в оригінальних вбраннях, а також показують свої знання та ерудицію в різноманітних конкурсах.

Цьогоріч учасницями конкурсу стали Анастасія Гонта, Марія Гузьо, Ірина Зубкевич, Анастасія Гловацьких, Ольга Власик, Оксана Гончарук, Євгенія Шабанова та Анна Гайдай. Дівчата є студентками вищих навчальних закладів області.   

Коментарі
29 Червня 2016, 01:55
Судячи з прізвищ, то не прості дівчата попали на конкурс!<br/>А Ігор Бородавін в жюрі взагалі додав &quot;авторитету&quot; заходу! невже йому ще хтось вірить дисі?
29 Червня 2016, 16:14
Затія гарна.Але дівчата якісь не відповідають вимогам назви конкурсу.Просто не креативні,отакі сільські дівахи без ізюминки і інтелегентності.А чого було роздівати їх до трусів нащо? Нема на що дивитися.Доні,видно,впливових чинуш.
29 Червня 2016, 20:31
Страшненькі!!!Де ви їх понабирали?є ж такі красиві дівчата...а то...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром