За розбій чоловіка засудили на 4 роки

27 Червня 2016, 15:23
1471 Джерело: nf.dp.ua

Луцький міськрайонний суд визнав волинянина винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України та призначив йому чотири роки позбавлення волі.

Також суд задовольнив цивільний позов потерпілого та стягнув з обвинуваченого понад 11 тис. грн. за спричинення матеріальної та моральної шкоди – повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області. 

Нагадаємо, в квітня цього року в Луцьку під час чаркування невідомий спричинив тілесні ушкодження 41-річному чоловіку та відкрито заволодів його майном і грошима.

Подія трапилась на автостанції в місті Луцьку. На другому поверсі закладу в приміщенні кімнати «Матері та дитини» потерпілий з незнайомими гостями розпивали спиртні напої. Гість вдарив кілька разів його кулаком в обличчя й забрав 1,2 тис. грн. та мобільний телефон.

Чоловік звернувся із заявою до поліцейських. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Поліція оперативно встановила особу розбійника й скерували матеріали до суду.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром