Волинянин здобув перемогу на фестивалі вуличної акробатики

27 Червня 2016, 12:30
3203 Джерело: /vip.volyn.ua

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбулися змагання з фрірану, брейк-денсу, паркуру, стрітболу чи вуличної акробатики на фестивалі «MAGIC CITY». 

Захід відбувся у неділю, 26 червня,  з нагоди дня молоді – повідомляє Волинський Інформаційний Портал. 

Участь у ньому взяли 16 хлопців із Луцька, Рівного, Львова, Одеси та Запоріжжя. Змагалися конкурсанти спочатку у 8 турах, потім у 4 і згодом – 2. Після кожної дуелі трійка суддів одноголосно вибирала переможця батлу. У перерві між батлами, задля того аби хлопці могли відпочити, для лучан виступали і колективи дівчат.

До фіналу дійшли двоє волинян із Ратного. Перемогу отримав Віталій Чак. Хлопець згодом розповів, що займається вже протягом 5 років. І хоча його заняття є дуже небезпечним, оскільки є величезна ймовірність травмуватися, та йому це безмежно подобається. І на завершення додав, що хто хоче навчитися, у того обов’язково все вийде.

Про те, що такий захід у Луцьку відбувається не вперше, розповів учень школи брейк-денсу Андрій Хомич, оскільки і минулого року він проводився у місті, щоправда лише на рівні «своїх». Цього ж року за підтримки міської ради, яка дала «добро» та гроші, а також домовилася зі спонсорами, фестиваль проходить більш масштабно і приурочений саме Дню молоді.



























 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром