Як у Луцьку вітали вчителів

06 Жовтня 2018, 08:31
День учителя 5824
День учителя

Напередодні свята Луцька міська рада привітала педагогів міста.

Кілька сотень вчителів, вихователів, музичних керівників та шкільних директорів зібралися у приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка у п'ятницю, 5 жовтня. Традиційно у першу неділю жовтня вони відзначають своє професійне свято. А напередодні радісно приймають вітання. 

Вітали освітян Луцька Григорій Пустовіт, Зиновія Лещенко, Ігор Поліщук, владика Михаїл та багато-багато колег. Святкувати почали ще в холі другого поверху театру. Там на огляд всіх гостей презентували роботи талановитих вчителів. Плетіння з бісера, вишивка, малювання і навіть смачнющий вишневий торт. 

Все це розглядали і куштували рівно до 15:00. Тоді наальниця міського управління освіти Зиновія Лещенко покликала всіх до зали. Там саме починався концерт. 
Традиційні пісні, слова про місію вчителя, його нелегку долю і ще нелегкішу працю лунали в один мікрофон від різних людей. На сцені вручали квіти, подяки та премії. Більше десятка міських освітян отримали премії розміром 10 тисяч гривень.

Більше про атмосферу заходу вам розкажуть наші світлини.



1

1















1



1

1

1

2










Читайте також: Квіти, праски та телевізори: волинських педагогів вітали з професійним святом

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром