У Луцьку показали красу тих, кому за 45

26 Червня 2016, 09:19
3610

До обласного центру Волині привезли соціальний фото-проект творчої студії «Виключно звичайні» з назвою «Краса без меж».

Відкриття виставки відбулося 25 червня в арт-галереї ЦУМу. Ведучою заходу була Світлана Рижук пише Таблоїд Волині.

Команда проекту складається з шести осіб. Усі вони працювали над тим, аби показати, що і після 45 років жінка може бути красивою. Про суть та мету виставки розповіла фотограф і автор проекту Наталя Терещенко.

Творці проекту через анкетування відібрали 20 жінок з усієї України, старших за 45 років, та показали, як вони можуть змінюватись, приділивши собі трохи часу. Жінок знімали у трьох ситуаціях: їх повсякденному житті, після роботи стиліста та візажиста та під час знайомства із зірковим кумиром.

Так, для кожної з моделей організували зустріч із улюбленою зіркою. Для когось це була Алла Мазур чи Ада Роговцева, для когось – Володимир Зеленський чи Микола Вересень. Як розповіла Наталя Терещенко, деякі зустрічі тривали по дві з половиною години, тож чарівні українки змогли не лише відчути себе красивими, але й здійснити свою мрію.

«Я б дуже хотіла, щоб наші жінки «за 45» були як француженки – чим більше їм років, тим краще вони виглядають. А наші українки дуже гарні і їм вистачатиме 10-15 хвилин, щоб виглядати краще за француженок», – каже Наталя Терещенко.

До слова, у проекті взяла участь й лучанка Олександра Кретова. Як відгукнулася авторка проекту, лучанка вразила інших власною життєрадісністю та оптимізмом. Пані Олександра у рамках проекту познайомилась та поспілкувалась із Володимиром Зеленським.

Виставка «Краса без меж» лише тиждень тому вперше демонструвалась у Києві. У Луцьку її можна переглянути до 28 червня. Далі фото поїдуть до Радомишля, Чернігова, Сум та Львова. Згодом роботи подарують моделям.
 
Окрім того, програма офіційного відкриття виставки у Луцьку потішила гостей майстер-класом з перевтілення від партнерів проекту «Studio Lukashyk make up & brows» та VIP студії краси та бутіку спідниць та аксесуарів «Rbeauty», показом одягу від дизайнера Mano та хенд-мейд бренду від Mariana Kushnir, уроком дефіле від «Grace Model House» та уроком експрес-макіяжу від галереї косметики «Parfum». Пригощали дім випічки «GLACAGE» та ресторан «Ліон».


1





3






1

1










 

 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром