Закрили луцький дитячий журнал

03 Жовтня 2018, 17:58
Примірники журналу 2646
Примірники журналу

Автори дитячого християнського журналу «Небесний ліхтарик» оголосили про припинення його випуску.

«Друзі! Ми закриваємо журнал для діток «Небесний ліхтарик». Ми працювали над ним довгих дев'ять місяців, вийшло друком 6 примірників, сьомий - ось-ось з'явиться на світ. У нас не було падінь, була лише віра, що все вдасться. І справді, за відгуками читачів та й за власними відчуттями, журнал вийшов чудовий. Сучасний, з яскравими ілюстраціями, колоритними публікаціями», — написала в Facebook авторка Валерія Лесюк.

«Але проза життя все ж існує. Ми працювали над ним на волонтерських засадах. Тож, вичерпані уже всі можливі методи інформування та залучення читацької аудиторії. Нам не вдалося вийти на потрібний наклад, щоб вийти хоча б на мінімальний прибуток, адже ми створюємо журнал не самі, відповідно, будь-яка робота має бути оплачувана».

«Дякую усім-усім, хто нас підтримував, допомагав, любив читати! Хто забажає, попередні номери можна буде теж придбати, адже ми друкуємо журнал цифровим друком. Сумно, звісно, від того, що так усе складається. Однак, як кажуть: «Життя не закінчується, а тільки починається». Це не кінець, а початок. Можливо, чогось нового у нашому житті», — повідомила вона.

Читайте також: У Луцьку презентували унікальний журнал

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром