У Луцькому зоопарку — поповнення

03 Жовтня 2018, 15:13
 Новосели мангобеї 2621
 Новосели мангобеї

У Луцькому зоопарку з'явилися нові звірята.

Про це повідомили на офіційній сторінці звіринцю у Facebook.

«Напередодні вихідних раді повідомити вам гарну новину про поповнення у нашій колекції. Адже вже пристосувалися до нових умов проживання трійко новоселів. Вони належать до родини мангобеїв, що має 6 видів.

Рисою, що вирізняє цих мавпочок, є гола верхня повіка, шкіра якої світліша, ніж шкіра обличчя і шерсть. Мангобеї – п’ятий вид приматів, що оселився у нас. Тож не гайте часу і приходьте знайомитися із Льончиком, Лілу і Дашею. 

Приїхали вже тепер наші маляточка з Фельдман Экопарк. До слова, цей зоопарк у 2015-му подарував нам на відкриття після реконструкції одних із нинішніх ваших улюбленців — пару зелених мавпочок. Зараз вони — вже багатодітна родина, яка тішить усіх без винятку наших відвідувачів», — йдеться у дописі.

А ще, як уточнює директор КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко, для них надважливо те, що з часу реконстукції у зоо не зраджуєють традиціям і будують кілька нових вольєрів щороку. За цей сезон у три гарні вольєри поселилися сурікати, рисі і згадані вище мангобеї. Збудували їх за кошти, придбані з реалізації квитків. Тож дякуємо усім нашим відвідувачам. Адже вони певним чином теж фундатори змін на краще у зоопарку.















 Новосели мангобеї
 Новосели мангобеї

Читайте також: Як минув літній сезон у луцькому звіринці.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром