Фірма, близька до луцького депутата, не виконала обіцянку щодо вбиральні в центрі

03 Жовтня 2018, 11:56
Скандальний туалет 2601
Скандальний туалет

ТзОВ «Луцьк фуд сервіс», яке взяло в оренду землю на Театральному майдані, 8, не встигло облаштувати громадську вбиральню до 1 серпня.

Про це йшлося у середу, 3 жовтня, під час засідання виконкому Луцькради, — пише ІА ВолиньPost.

Начальник управління майном міської комунальної власності Алла Грабко повідомила, що коли надавали в оренду землю ТзОВ «Луцьк фуд сервіс», одним із пунктів угоди був до 1 серпня 2018 року облаштувати громадську вбиральню на Театральному майдані. 

«Бачачи, що не проводиться ремонт, на початку червня про це нагадали орендарю. На що той звернувся з листом, бо йому треба було погодити документи. Він попросив продовжити термін до 1 квітня 2019 року, адже не встигає. Він хоче там зробити дуже гарний туалет», — сказала посадовиця.

Натомість член виконкому Ігор Алєксєєв відзначив, що ця ситуація свідчить про подвійні стандарти, адже з такими підприємцями потрібно розривати договори.

«Людина надурила Луцьку міську раду. Треба показати, що дурити міську раду дуже-дуже-дуже дорого», — наголосив Алєксєєв. Його підтримали й Ігор Муковоз та Олександр Серватович.

«Я навіть бачив проект щодо будівництва будинку на 17 поверхів. Жадність підприємця не має розповсюджуватися на лучан», - зазначив Серватович.

Своєю чергою, секретар Григорій Пустовіт вважає, що ТзОВ «Луцьк фуд сервіс» робить кроки, аби привести місце до ладу і те, за чим не слідкували 13 років, не можна впорядкувати за день.

У підсумку, члени виконкому вирішили внести зміни до попереднього рішення. Відтак, громадська вбиральня на Театральному майдані з‘явиться не раніше 1 квітня наступного року.

Читайте також: «Смердючу» вбиральню в центрі міста віддали фірмі, близькій до скандального депутата.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром