У Луцьку шукають талановитих бардів

02 Жовтня 2018, 17:38
Афіша 2991
Афіша

У Луцьку  вже вдруге відбудеться відновлений Всеукраїнський фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії «ОБЕРІГ-2018». Девіз фестивалю — незмінний: «Без цензури, без халтури».

Фестиваль прорходить 1-3 листопада 2018 року в місті Луцьку, — повідомили в міськраді.

Завдання, які ставить фестиваль, — пошук та підтримка молодих талановитих виконавців у жанрі авторської пісні та співаної поезії, вдосконалення виконавської майстерності, створення якісного музичного продукту для програм радіо, телебачення, концертних організацій.

До участі в конкурсі запрошуються молоді виконавці (від 16 років) — із творами на власні україномовні тексти (авторська пісня), а також виконавці, які мають музичні твори на вірші українських поетів, або ж інтерпретації народних пісень (співана поезія).

Відновлений «ОБЕРІГ-2017», за численними відгуками артистів і глядачів, пройшов надзвичайно вдало і відкрив українському слухачеві та глядачеві ціле сузір’я талановитих виконавців (Зиновій Медюх із Львівщини — Гран-прі фестивалю; Артем Харченко з Поділля – перше місце; Віктор Погуляй із Чернігівщини — Приз глядацьких симпатій, тощо).

Афіша
Афіша

Читайте також: Запрошують на фестиваль професій біля Луцька.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром