Новини районів: основні події 20-24 червня

24 Червня 2016, 18:18
1872

Потрійна ДТП, напад на головного копа та скандальне будівництво  – таким запам’ятається лучанам тиждень, що минає.

Район.Луцьк традиційно підготував список найважливіших подій, які сталися у районах міста.

 

ЦЕНТР

 


 

Уночі 20 червня патрульні отримали виклик, що біля одного з нічних клубів в центрі чоловік наставив на людей травматичний пістолет. З’ясувалось, що між ним і іншими відвідувачами виникла суперечка, тож чоловік, будучи в стані сильного алкогольного сп’янінння, пішов до свого автомобіля, дістав пістолет та намагався ним пригрозити.

Лавка «закоханих ліхтарів», що була встановлена по проспекту Волі, перебуває на реконструкції.

Поблизу Київського майдану сталася чергова ДТП за участі двох авто. Не розминулися «Рено» та червоний мінівен.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев розповів, що міська влада готова зайнятися проблемою з обвалом балконів на проспекті Волі, проте спершу необхідно заручитися підтримкою власників квартир, в тому числі й фінансовою.

23 червня Меморіальному комплексі «Вічна слава» зібралися небайдужі лучани та ветерани, аби віддати шану загиблим під час Другої світової війни.

 

33-й РАЙОН

 


 

На проспекті Соборності невідомий викрав із приміщення однієї з українських компаній телевізор «LG», вартістю 5 тис. грн.

Громадським організаціям «Переселенці Криму і Донбасу» та «Волинська спілка ветеранів АТО» хочуть дозволити користуватися пільговою орендою приміщень на Соборності, 11а.

 

МКБ

На аварійному пішохідному переході на вулиці Володимирській просять установити світлофор.

Релігійна громада Церква адвентистів сьомого дня створює нову загальноосвітню школу I-III ступенів «Надія» на вулиці Володимирській.

 

ВІДРОДЖЕННЯ

Між будинками №47 та №53 на проспекті Відродження планують побудувати торгово-офісне приміщення з житловими приміщеннями, проте мешканці сусідніх багатоповерхівок стверджують, що будівництво незаконне.

 

55-й РАЙОН


 

На перехресті вулиць Клима Савури та Задворецька сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох авто. Причиною аварії, швидше за все, стало недотримання дистанції водіями.

 

РІВНЕНСЬКА


 

На Рівненському кільці зустрічали тіло бійця 53-ї окремої механізованої бригади, 43-го окремого мотопіхотного батальйону Андрія Ліщини.

 

 

КІЧКАРІВКА

 


 

Відтепер креативний простір «​Озерний вітер», що у Луцьку на вулиці Ковельській, здалеку привертатиме увагу лучан. Казковим та «справжньо-озерним» його зробили художники із команди «Magic Art Group».

На вулиці Ковельській по орієнтуванню патрульні затримали водія з підозрою на стан сп’яніння. При перевірці інформація підтвердилась: в крові було 2, 63 проміле алкоголю.

 

 

40-й РАЙОН


 

На АС-1 чоловік наніс удар жінці та зламав їй ніс. Прибувши на місце, копи з’ясували, що між ними виникла словесна перепалка, у результаті якої чоловік вдарив жінку та втік.

 

НАБЕРЕЖНА


 

На вулиці Набережній чоловік з ножем напав на начальника патрульної поліції. Олександр Вовченко зі своїм заступником Дмитром Хмаруком службовим автомобілем об’їжджали місто, щоб проконтролювати ситуацію на вулицях. Увагу працівників патрульної поліції привернула юрба біля одного з готелів. Раптом двері Hyundai Sonata відкрив невідомий чоловік із собакою, схожою на вівчарку, та скомандував Олександру Вовченку вийти з машини. Отримавши відмову, громадянин схопив ножа та кинувся на начальника Управління.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром