Міський голова пригрозив лучанам лукашенківськими порядками

11 Серпня 2015, 18:32
5161

На оперативній нараді Микола Романюк поділився позитивними враженнями від мандрівки у Білорусь і тамтешньою дисципліною та чистотою.

Луцький міський голова дорікнув муніципальним службам і самим містянам, що не доглядають за чистотою міста.

На моїх очах молодий чоловік кинув недопалок під колеса маршрутки і заскочив до салону з дитиною дошкільного віку. Ми куди взагалі рухаємось чи де ми застрягли? Ото питання. Бо ж хочеться в Європу."

Уже четверту оперативну нараду поспіль мер дошкульно згадує випадки розкиданого сміття на прибудинкових територіях поруч з переповненими сміттєвими баками і відсутність взаємоповаги серед мешканців міста.

Після побаченого в Бресті я всерйоз замислився - а чи не запровадити й у нас подібні порядки? Бо надто тут все по-доброму й терпляче. Тоді розмова буде інакша. Ви як на те дивитесь? Більше терпіти той безлад вже не можна".

Коментарі
12 Серпня 2015, 09:37
Давно пора порядок нвести, а не перед виборами !!!
12 Серпня 2015, 13:37
Спочатку потрібно розудувати таку інфраструктуру як в Бресті, а потім вже вимагати від людей порядку. Звичайно чоловік кине під колесо недопалок, якщо поруч немає урни, розбитий тротуар, і дорога в ямах! Бардак породжує бардак
12 Серпня 2015, 14:03
а може порядок треба починати з себе, з того ж таки недопалка, а не базікати про інфраструктуру. порядок, як один мудригей казав, треба почати наводити в головах, у поведінці і у вчинках. а то демократію розвели - зауваж тому дядьку про цигарку - замах на його волю - так обгадить, що днів декілька буде смердіти
12 Серпня 2015, 14:24
Лучани також винні в побитому асфальті на пр. Волі, в розломаних бруківках? А в халтурному відношенні під час облаштування дитячих майданчиків та пішохідних доріжок також винні ми? Потрощені та пкинуті хати в центрі, які милують око туристів - це також вина лучан, чи чиновників, які не можуть, чи не хочуть примусити власників прибрати розвалюхи та вивезти на смітник? Багато ще...
12 Серпня 2015, 17:25
Дорога не винна що пробита, бо такий же кидальник бичків робив ту дорогу, такий же кидальник бичків ним керує, потім дивуються чого воно так? І це не лише бички, асфальт і дороги, це про все вироблене в україні.
12 Серпня 2015, 17:58
Завжди соромно, ніби особисто я у всьому цьому винна....... де ж вихід?
13 Серпня 2015, 17:18
А якого біса той дибіл взагалі на зупинці громадського транспорту курив?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром