Луцькі атовці-футболісти — чемпіони Західної України

02 Жовтня 2018, 11:06
2476

Луцька команда «Волинь АТО» виграла першість Ліги учасників АТО у дивізіоні «Захід».

«Команда, яка складається виключно з ветеранів-учасників бойових дій на Сході України, стала чемпіоном Західної України, у непростій боротьбі випередивши доволі серйозних суперників: львівські команди «Західний Кордон» (минулорічних срібних призерів), «Леви ГУНП» та «Авіатор» з смт Новий Калинів Львівської області», — йдеться в повідомленні на сторінці футбольного клубу в Facebook.

«Також 30 вересня відбулися ігри заключного, 22 туру, західного дивізіону Ліги учасників АТО. У місті Лева наші футболісти зустрічалися з командою Національної Академії Сухопутних військ - «Легіон АТО». В принципі, волиняни оформили чемпіонство ще минулого тижня, обігравши в гостях ФК 5 ОБ НГУ з Вараша Рівненської області, тож даний матч турнірного значення для волинян не мав, а от суперник у разі виграшу міг би покращити своє положення у підсумковій турнірній таблиці. Але гра закінчилися нічиєю - 1:1 (у «Волині АТО» голом відзначився Сергій Ткаченко).

А невдовзі після закінчення матчу, на стадіоні «Сокіл» у Львові, відбулася церемонія закриття змагань у західному регіоні та нагородження чемпіонів і призерів першості. Окрім красеня кубку та золотих медалей, наша команда отримала ще одну нагороду - півзахисник ФК «Волинь АТО» Аллен Кравченко отримав заслужений приз «Кращий гравець турніру»! Та отримавши безперечно, заслуженні нагороди та привітання, гравці нашої команди не розслабляються, адже найближчим часом їх чекає поїздка до Києва, де 6-14 жовтня проходитиме фінальна частина змагань Ліги учасників АТО: 24 кращих команди з усієї України виборюватимуть найголовніший трофей сезону - Кубок Героїв АТО. Тож побажаємо нашій команді удачі та повернутися додому з перемогою!

Окрім удачі, ФК «Волинь АТО» також потребує фінансової підтримки, тож звертаємося до всих, кому небайдужий волинський футбол, з проханням посильної допомоги хлопцям, які будуть представляти нашу область у столиці. З даного питання можна звертатися до капітана команди Манченко Віталія (тел. 093-747-16-99)», — кажуть в клубі.

Читайте також: «Після АТО ліс допоміг мені адаптуватися до нормального життя», – помічник лісівника Андрій із Торчина







Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром