Розповіли, де в Луцьку немає гарячої води

01 Жовтня 2018, 11:59
6886

У декількох багатоповерхівках Луцька немає гарячої води.

Про це повідомляють у прес-службі ДКП "Луцьктепло".

Так, тривають монтажні роботи на вул. Кравчука - від перехрестя з вул. Домни Гордіюк. Через це гаряча вода відсутня у споживачів ЦТП на вул. Федорова, 4-а. 

Також тривають аварійні ремонтні роботи мереж на вул. Кравчука (поблизу Варшавського ринку), у зв'язку з цим послуга гарячого водопостачання не надається споживачам ЦТП на пр. Соборності, 40-а. 

Про відновлення надання послуги  на обох ділянках ДКП "Луцьктепло" повідомить окремо.

Також у підтриємстві звертають увагу, що на вул. Арцеулова, 3-а у зв'язку з початком виконання монтажних робіт на мережі вул. Гулака-Артемовського - вул. Арцеулова припиняється надання послуги гарячого водопостачання для споживачів зазначеної котельні до завершення робіт. 

Коментарі
02 Жовтня 2018, 20:09
Коли буде вода на Гулака-Артемовського?
18 Жовтня 2018, 21:24
Шановні працівники "Луцьктепло", звертаюся саме до вас, налагодьте та пришвидшіть, будьте добрі,роботу своєї установи і роботу своїх працівників, а то толком ніколи нічого не робите, робите лише вигляд що: "йдуть ремонтні роботи"! Воду вимикаєте влітку, типу на ремонт тепломереж, і перед опалювальним сезоном, знову ж, на ремонт тепломереж... Питання, то як ви там лагодите? ЧИНОВНИКИ, чому ви тільки вмієте оббирати і "грабувати" людей, а реальної роботи НІКОЛИ!!! не виконуєте. Зробіть вже щось нарешті толкове для людей, ми такі ж працівники як і ви, ми так само всі хочемо елементарного комфорту, будьте справедливими до нас, і не тільки за свою дупу піклуйтеся!!!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром