У Луцьку вітали людей похилого віку

01 Жовтня 2018, 09:54
4562

Міжнародний день людей похилого віку, який проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН та відзначається в усьому світі 1 жовтня, волиняни відсвяткували напередодні – в неділю, 30 вересня.

Близько трьох сотень пенсіонерів зібралися у Палаці культури міста Луцька, аби насолодитися чудовим концертом Мар'яна Гаденка «У колі друзів», – повідомляє в себе на сторінці у Facebook голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Мар’ян Гаденко, генерал-майор Міністерства внутрішніх справ України, відомий композитор-пісняр, телеведучий, народний артист України радісно відгукнувся на пропозицію подарувати концерт у Луцьку для людей поважного віку. Окрім того, він привіз із собою зіркових гостей. Серед них - Юлія Мартинова, солістка Національної гвардії України та заслужена артистка України; Олександр Гурець, народний артист України, оперний співак зі 40-річним стажем; відома композиторка та заслужена артистка України Лілія Остапенко; популярний гуморист та народний артист України Анатолій Демчук.

Гості дарували волинянам надзвичайно душевні українські пісні, щирий гумор, а Мар’ян Гаденко не був скупим на поцілунки дівчатам «його золотої осені».
















Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром