У Луцькому замку — турнір з велотріалу

29 Вересня 2018, 17:43
Учасники 3505
Учасники

Сьогодні у Луцьку відбуваються Міжнародні змагання з велотріалу «Lutsk Castle Trial 2018».

Організовані Федерацією велосипедного спорту за підтримки Луцької міської ради. Вперше у світі подібні змагання проводяться в історичному місці, тому у Луцьку для їх проведення обрали саме Замок Любарта, який є історичним центром нашого міста, — повідомили в Луцькраді.

Учасниками змагань стали близько 50 велосипедистів із різних міст України, а також гості з Франції та Білорусі. Змагання проводяться з метою популяризації велосипедного спорту серед різних вікових груп населення та спортивного дозвілля, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності та співпраці з міжнародними громадськими спортивними організаціями.

Ідея проведення заходу у Луцьку належить голові Федерації велосипедного спорту нашого міста Андрію Васильєву, який доклав чимало зусиль, аби турнір відбувся на належному рівні.

«Lutsk Castle Trial- 2018» триватиме сьогодні до 20.00 на території Луцького замку. Окрім екстремальних велозмагань у категоріях «кадети», «любителі», «експерти» та «еліта», на глядачів чекають виступи брейк-данс колективу «Iron City».










Читайте також: На День Незалежності Луцьком мандрували велосипедисти у вишиванках.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром