Центр: балкони обвалюються, бо власники «не мають до них діла»

22 Червня 2016, 17:15
2355

Міська влада готова зайнятися проблемою з обвалом балконів на проспекті Волі, проте спершу необхідно заручитися підтримкою власників квартир, в тому числі й фінансовою.

Про це у коментарі Район.Луцьк розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Він зауважив, що питання обвалу балконів нині стоїть достатньо гостро, бо вони і справді знаходяться не у надто хорошому стані. Проблему, за словами заступника, не раз піднімали комунальники, проте у цій справі є один нюанс.                                                                                                          

«Для того, щоб ми могли щось зробити з приводу балконів, треба заручитися підтримкою власників, в тому числі й фінансовою. Балкон – приватна власність тих людей, які там мають квартири. Нині, на жаль, така ситуація, що людям, які мали би переживати за це у першу чергу, все рівно, що буде з їхніми балконами», – зазначив перший заступник.

Наразі з власниками ведуть переговори, проте, каже Яковлев, багато людей займають позицію типу «нам і так добре, а ви, якщо хочете, то робіть». Таке ставлення дивує заступника, адже багатоквартирний житловий будинок – це власність тих людей, які придбали у ньому житло.

Нагадаємо, поблизу магазину «Золотий вік», що на проспекті Волі, відвалився шматок балкону та впав на пішохідну частину. 

Крім того, на будинках розмістили оголошення від ЖКП №3, де пропонували провести ремонт балконів за кошти самих жильців.

Коментарі
23 Червня 2016, 14:24
Якщо я маю кошти на ремонт балкону, то нащо "підтримка" міської влади??
24 Червня 2016, 16:44
А яке діло міськаї влади до твого балкон учи квартири.Вони,що повинні прийти тобі їх поремонтувати-це твоя приватизована вартира і приватна власність.Ви,що думаєте,як за совета получили квартири на халяву,то тепер ще й вам ми її поремонтуємо.Хай падає бажано разом з тобою
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром